Πλησιάζει το διαδικτυακό Σεμινάριο

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

brats1 Ο ΣΕΠΚ σε συνεργασία με την ScienceWeb διοργανώνει την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου (21:00-23:00) ένα ακόμη άκρως ενδιαφέρον διαδικτυακό σεμινάριο, το οποίο αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ομιλητής θα είναι ο προπονητής που οδήγησε τον ΓΣ Κύμης από την Α' ΕΣΚΑΣΕ στην Α1 ανδρών, ο Βασίλης Μπρατσιάκος, ο οποίος θα αναφερθεί εκτενώς στο offensive transition.

brats3 Ο ΣΕΠΚ σε συνεργασία με την ScienceWeb διοργανώνει την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου (21:00-23:00) ένα ακόμη άκρως ενδιαφέρον διαδικτυακό σεμινάριο, το οποίο αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ομιλητής θα είναι ο προπονητής που οδήγησε τον ΓΣ Κύμης από την Α' ΕΣΚΑΣΕ στην Α1 ανδρών, ο Βασίλης Μπρατσιάκος, ο οποίος θα αναφερθεί εκτενώς στο offensive transition.

Στην ομιλία του στο Webinar του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, ο έμπειρος τεχνικός θα παρουσιάσει πλούσιο ασκησιολόγιο και θα αναφερθεί εκτενώς στο offensive transition αναλύοντας τη μεθοδολογία, τη διδασκαλία του και την εφαρμογή του στην εβδομαδιαία προπόνηση.

brats4 Αναλυτικότερα μέσα από την ομιλία του Βασίλη Μπρατσιάκου θα αναλυθούν και θα δοθούν απαντήσεις στους παρακάτω τομείς:
- Πότε πρέπει να ξεκινά ο αιφνιδιασμός;
- Πόσα δευτερόλεπτα χρειάζονται για την πρώτη επίθεση;
- Γιατί πρέπει τον πρωτεύων αιφνιδιασμό, να τον ακολουθεί ο δευτερεύων;
- Ποιες μέρες στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπόνησης πρέπει να δουλεύετε το επιθετικό transition;
- Ποια τα πλεονεκτήματα του επιθετικού transition;
- Πως θα ξέρω ποιο σύστημα δευτερεύοντος αιφνιδιασμού ταιριάζει στην ομάδα μου;
- Πως αναγνωρίζω πότε πρέπει να πιέζω τον αιφνιδιασμό και πότε να πηγαίνω πιο αργά;
- Πως δημιουργώ πλεονέκτημα στο επιθετικό transition;

Η διαδικτυακή ομιλία θα λάβει χώρα την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 21.00, ενώ μετά το τέλος οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφή δείτε ΕΔΩ

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software