Υπενθύμιση για το πρόγραμμα υποτροφιών με επίκεντρο το αναπτυξιακό κομμάτι

| Δελτία Τύπου

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης υπενθυμίζει πως έως και αύριο, Τρίτη 9 Μαΐου 2023, θα είναι δυνατή η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα υποτροφιών για το 2023. 

Οι υποτροφίες για τα ταξίδια στο εξωτερικό θα έχουν ως επίκεντρο το αναπτυξιακό κομμάτι και τις μικρές ηλικίες, με τους προπονητές - μέλη του ΣΕΠΚ που θα συμμετάσχουν σε αυτά να έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας σε κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης.

Η αποστολή των μελών θα γίνει τρεις ευρωπαϊκές χώρες (Λιθουανία, Ιταλία, Γαλλία) τον Μάιο του 2023 με υποτροφίες, που υλοποιούνται με αποκλειστική δωρεά από το ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος". 

Πρόκειται για συνολικά έξι θέσεις προπονητών - μελών του ΣΕΠΚ, που θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό στο πλαίσιο των ετήσιων υποτροφιών. Τέσσερις εξ αυτών θα αφορούν σε προπονητές - μέλη του ΣΕΠΚ που είχαν καταθέσει αίτηση και εν συνεχεία είχαν μοριοδοτηθεί για προηγούμενη αποστολή, ενώ ακόμη δύο θα προκύψουν κατόπιν υποβολής νέων αιτήσεων προς τον ΣΕΠΚ.

Γι' αυτό τον λόγο καλούνται οι ενδιαφερόμενοι προπονητές - μέλη του ΣΕΠΚ να υποβάλλουν αίτηση στο email του Συνδέσμου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) από την Πέμπτη 4 Μαΐου 2023 έως και την Τρίτη 9 Μαϊου (βλ. σχετική αίτηση στο site του συνδέσμου - καρτέλα χρήσιμα).

Οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να έχει κάποιος δικαίωμα να υποβάλει αίτηση είναι:
(α) Μέλος του Σ.Ε.Π.Κ. για τρία (3) τουλάχιστον έτη
(β) Πιστοποιημένη γνώση αγγλικής γλώσσας
(γ) Παρακολούθηση Σεμιναρίων του ΣΕΠΚ, κατά τη διάρκεια της τελευταίας τριετίας.
(δ) Να έχει τακτοποιήσει τις ταμειακές του υποχρεώσεις προς τον ΣΕΠΚ.

Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και ό,τι άλλο νομίζει ο υποψήφιος ότι θα ενισχύσει την υποψηφιότητά του όπως: προπονητική εμπειρία, συμμετοχή σε σεμινάρια, προπονητικές – αθλητικές διακρίσεις, συμμετοχή σε ανάδειξη αθλητών, κλπ.

Για την επιλογή θα ληφθούν υπόψη επιπλέον: όλα τα παραπάνω (προπονητική εμπειρία, διακρίσεις, σεμινάρια) καθώς επίσης το ήθος, η προσωπικότητα και η εν γένει συμμετοχή του στις εκδηλώσεις του Σ.Ε.Π.Κ.

Οι προπονητές που θα επιλεχθούν για το πρόγραμμα υποτροφιών του ΣΕΠΚ υποχρεούνται να καταγράψουν όλες τις προπονήσεις που θα παρακολουθήσουν και να τις παραδώσουν ψηφιακά στον ΣΕΠΚ εντός δύο μηνών από την επιστροφή τους, ώστε να έρθουν σε γνώση όλων των προπονητών - μελών του Συνδέσμου.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software