10K SHOTS - The Shooting Camp, by Phil Handy

| Δελτία Τύπου

Ένα μοναδικό basketball camp βγαλμένο από τον μαγικό κόσμο του NBA και της EuroLeague θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τι 25 Ιουλίου στον Χολαργό σε συνεργασία με τον Κ.Ο. Χολαργού.

Το "10K SHOTS" είναι ένα διαφορετικό -από τα συνηθισμένα- basketball camp του καλοκαιριού, με θέμα την ανάπτυξη αποτελεσματικών σουτέρ.

Το "10K SHOTS" πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Χολαργού "Αντώνης Τρίτσης" από την Κυριακή 23 Ιουλίου έως και την Τρίτη 25 Ιουλίου.

Βασικοί προπονητές φέτος θα είναι δύο από τους καλύτερους trainers ατομικής βελτίωσης στον κόσμο. Ο ένας στο ΝΒΑ και ο άλλος στην EuroLeague.

Πρόκειται για τους Phil Handy από τους Los Angeles Lakers και τον Μιχάλη Καλαβρό από τον Ολυμπιακό.

Κι οι δύο είναι assistant coaches στις ομάδες τους και έχουν αναλάβει τη βελτίωση και μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών σε θέματα ατομικής τεχνικής και αποτελεσματικότητας στο σουτ.

Ο Phil Handy προπονεί για χρόνια τον LeBron James αλλά και πολλούς άλλους σταρ του NBA, ενώ ο Μιχάλης Καλαβρός τα τελευταία πέντε χρόνια προπονεί τους παίκτες του Ολυμπιακού, όντας βασικός συντελεστής στη βελτίωση παικτών, όπως ο Σάσα Βεζένκοβ.

Σε συνεργασία με τη Μαργαρίτα Μάλαμα, η οποία είναι υπεύθυνη υποδομών στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο και τα τελευταία χρόνια ασχολείται κυρίως με τον τομέα της μεγιστοποίησης της απόδοσης και της αποτελεσματικότητας του σουτ, και την εξαιρετική ομάδα προπονητών που συμμετέχουν, το "10K SHOTS - THE SHOOTING CAMP" εστιάζει στη σημασία που έχει η απόκτηση της σωστής τεχνικής shooting για να γίνει κάποιος καλός και σταθερός παίκτης μπάσκετ και χρησιμοποιεί πρωτότυπες και επιτυχημένες ασκήσεις, ειδική ενδυνάμωση, mentoring και παιχνίδια σε συνθήκες πίεσης (όπως στον αγώνα), για να βοηθήσει τους αθλητές να αποκτήσουν τη βασική τεχνική, την αθλητική και την ψυχοπνευματική κατάρτιση που απαιτείται για να γίνει κάποιος αξιόπιστος σουτέρ (δηλ. με ποσοστό ευστοχίας 40% και πάνω).

Ενημερώνουμε μάλιστα πως θα υπάρχει, με προϋποθέσεις, δυνατότητα LIVE παρακολούθησης των ομιλιών τους, αλλά και ολόκληρου του προγράμματος!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στο
6976828394 (Μαργαρίτα Μάλαμα)

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software