Διεθνές Σεμινάριο Προπονητών U12 υπό την αιγίδα της ΕΟΚ

| Δελτία Τύπου

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τα μέλη του για τη διεξαγωγή του 2ου Διεθνούς Σεμιναρίου Προπονητών U12 υπό την αιγίδα της ΕΟΚ.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στο Κ.Γ. Μετς και κεντρικός ομιλητής θα είναι ο αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου της Σερβίας, Νέναντ Τρούνιτς.

Ο κ. Τρούνιτς θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες τις γνώσεις και τη μεγάλη του εμπειρία αναπτύσσοντας – στο γήπεδο με ομάδα επίδειξης – ενότητες σχετικά με τις θεμελιώδεις αρχές του minibasket όπως τις βασικές κινητικές δεξιότητες, τη μεθοδολογία διδασκαλίας του σουτ, την ανάπτυξη αμυντικών δεξιοτήτων στις μικρές ηλικίες, τη βελτίωση λήψης αποφάσεων καθώς και μια παραδειγματική προπόνηση προχωρημένου επιπέδου για το συγκεκριμένο ηλικιακό γκρουπ.

Στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος U12 η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έχει συμπεριλάβει στη θεματολογία του Διεθνούς Σεμιναρίου μια ενότητα Διατροφολογίας με συμβουλές και κατευθύνσεις προς τους Προπονητές παιδιών ηλικίας 8 έως 12 ετών.

Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα προεγγραφής ΕΔΩ

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software