Ζιάγκος: "Ευθύνη και ευκαιρία"

| Δελτία Τύπου

ziagos Η ΑΕΚ θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά στη Β' Εθνική και θα έχει στο τιμόνι της έναν παλιό γνώριμο: τον Βαγγέλη Ζιάγκο που ανέλαβε την πρόκληση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του "δικεφάλου". Διαβάστε τι δήλωσε στο Sepk.gr για τις δυσκολίες, την προσωπική ευθύνη και την ευκαιρία που έχει η Ένωση.

"Είναι πολύ σοβαρή ευθύνη και μια ιστορική ευκαιρία για την ομάδα να ανακτήσει και να επαναπροσδιορίσει την ταυτότητα της" ήταν τα πρώτα λόγια του νέου προπονητή της Ένωσης.

"Χρειάζεται συσπείρωση από όλους τους εμπλεκόμενους και τον καθώς η πρόκληση είναι μεγάλη. Και καλούμαστε ο καθένας από το πόστο του να εκτελέσει το καθήκον του στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό" πρόσθεσε ο Βαγγέλης Ζιάγκος, που είχε στο παρελθόν διατελέσει ασίσταντ κόουτς, αλλά και πρώτος προπονητής (υπηρεσιακός) σε επίπεδο Α1.

Όσο για τη δυσκολίες που προκύπτουν από την ιδιαιτερότητα της κατάστασης κατέληξε: "το μέγεθος της πρόκλησης, οι ιδιαιτερότητες της κατηγορίας, καθώς κι η πίεση που προκαλείται από το ειδικό βάρος του ονόματος της ΑΕΚ, που απαιτεί μια πολύ προσεκτική διαχείριση".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software