Το πρόγραμμα του “Αθήνα 2013”!

| Δελτία Τύπου

Sepk_logo Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το Διεθνές Σεμινάριο "Αθήνα 2013", το οποίο θα λάβει χώρα από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι. Οι ομιλίες των καταξιωμένων προπονητών Γιώργου Μπαρτζώκα, Luca Banchi, Βαγγέλη Αγγέλου, Vance Walberg, Χρήστου Μαρμαρινού και του γυμναστή Παναγιώτη Ζάλογγου θα αποτελέσουν για όλους μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για ενημέρωση πάνω στα μικρά μυστικά του μπάσκετ. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει σήμερα το αναλυτικό πρόγραμμα του Σεμιναρίου. Sepk_logo Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το Διεθνές Σεμινάριο "Αθήνα 2013", το οποίο θα λάβει χώρα από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι. Οι ομιλίες των καταξιωμένων προπονητών Γιώργου Μπαρτζώκα, Luca Banchi, Βαγγέλη Αγγέλου, Vance Walberg, Χρήστου Μαρμαρινού και του γυμναστή Παναγιώτη Ζάλογγου θα αποτελέσουν για όλους μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για ενημέρωση πάνω στα μικρά μυστικά του μπάσκετ. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει σήμερα το αναλυτικό πρόγραμμα του Σεμιναρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Την Παρασκευή 28/6 από τις 14:00 έως τις 19:00 θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να εγγράφονται, ενώ όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία του Συνδέσμου (Λεωφ. Συγγρού 230) έως την Πέμπτη 27/06.

Η έναρξη του Σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί στις 15:15 με τον Ιταλό τεχνικό Luca Banchi από τις 16:00 έως τις 17:15 να αναλύει το "transition game-collabotations and spacing". Από τις 17:30 έως τις 18:45 ο Βαγγέλης Αγγέλου θα αναλάβει να μοιραστεί τα μυστικά της "βελτίωσης της νευρομυϊκής συναρμογής με εκτέλεση αγωνιστικών ασκήσεων". Η πρώτη ημέρα του Σεμιναρίου θα ολοκληρωθεί (19:00-20:00) με τον άμεσο συνεργάτη του Τζορτζ Καρλ στον πάγκο των Ντένβερ Νάγκετς,  Vance Walberg, ο οποίος είναι ο τεχνικός που δημιούργησε το "dribble drive motion". Ο Αμερικανός κόουτς θα αναλύσει την  "dribble drive motion offense".

Το Σαββάτο (29/6) η αυλαία θα ανοίξει με τον πρωταθλητή Ευρώπης, Γιώργο Μπαρτζώκα να αναλύει από τις 9:00 έως τις 10:15 την "αγωνιστική φιλοσοφία του Ολυμπιακού", ενώ στη συνέχεια (10:15-11:30) ο 48χρονος τεχνικός μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του, Χρήστο Μαρμαρινό, θα αναφερθούν στην "εφαρμογή του scouting στην αμυντική τακτική". Στις 12:00 και για 75 λετπά περίπου ο Vance Walberg θα μιλήσει για την "dribble drive motion - drills". Η δεύτερη ημέρα θα κλείσει με τον προπονητή της Σιένα,  Luca Banchi, να αναλύει το "transition game - drills" από τις 13:30 έως τις 14:45.

Η τελευταία ημέρα του Σεμιναρίου θα περιλαμβάνει τρεις ομιλίες με τον Βαγγέλη Αγγέλου να κάνει την αρχή από τις 9:30 έως τις 10:45. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα αναφερθεί στο "χτίσιμο της επίθεσης: πάσα-συγχρονισμός-θέση". Έπειτα από ένα 15λεπτο διάλειμμα ο  Luca Banchi θα μιλήσει μέχρι τις 12:15 για το "to play with double high pick&roll". Η αυλαία του Διεθνούς Σεμιναρίου θα πέσει με τον Vance Walberg να αναλύει από τις 12:30 έως τις 13:45 το "full court defense".

Περισσότερες πληροφορίες για το Διεθνές Σεμινάριο "Αθήνα 2013" Πιέστε Εδώ!

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software