Το μπάσκετ προσέφερε «ΣΤΟΡΓΗ»

| Δελτία Τύπου
storgh Επίσκεψη στο Παιδο-Ογκολογικό Τμήμα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία των ΕΣΑΚΕ, ΠΣΑΚ και ΣΕΠΚ. Το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, κ. Γιώργος Χαλβατζάκης, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ κ. Μπάνε Πρέλεβιτς και ο Πρόεδρος του Άρη, κ. Λευτέρης Αρβανίτης, ο Παρασκευάς Μουρατίδης εκ μέρους του Συνδέσμου των προπονητών. storgh Επίσκεψη στο Παιδο-Ογκολογικό Τμήμα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία των ΕΣΑΚΕ, ΠΣΑΚ και ΣΕΠΚ. Το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, κ. Γιώργος Χαλβατζάκης, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ κ. Μπάνε Πρέλεβιτς και ο Πρόεδρος του Άρη, κ. Λευτέρης Αρβανίτης, ο Παρασκευάς Μουρατίδης εκ μέρους του Συνδέσμου των προπονητών ενώ ο Σύνδεσμος των παικτών, εκπροσωπήθηκε από τους Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη, Γιώργο Δέδα και Γιώργο Μπόγρη από τον  ΠΑΟΚ, τους Αντώνη Ασημακόπουλο και Ζήσης Σαρικόπουλος από τον Άρη, τους Ευθύμη Κοθρά και Αποστόλη Αποστολίδη από τον Ηρακλή και τέλος τον πρώην πρόεδρο του ΠΣΑΚ, κ. Γιώργο Παυλίδη.

Οι εκπρόσωποι του επαγγελματικού μπάσκετ μοίρασαν δώρα στα δεκαπέντε παιδιά που νοσηλεύονται στη μονάδα, χαρίζοντας έτσι ένα τόνο χαράς και αισιοδοξίας στα πρόσωπα τους.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» και την Πρόεδρο του, κα Τίμη Μπακατσέλου.

«Ευχαριστούμε θερμά όλους τους παρευρισκομένους για τη συνεισφορά τους στο έργο του Συλλόγου ΣΤΟΡΓΗ και ιδιαίτερα τους παίκτες που βρέθηκαν σήμερα στη μονάδα καθώς είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να έρχονται σε επαφή με τα πρότυπα τους», δήλωσε η κα Τίμη Μπακατσέλου, Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ».

storgi Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, κ. Γιώργος Χαλβατζάκης τόνισε πως «Αυτές οι δράσεις εντάσσονται στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης που έχει αναπτύξει ο ΕΣΑΚΕ. Ως ο σύνδεσμος των ομάδων,  έχουμε κάνει αντίστοιχες εκδηλώσεις και στην Αθήνα και σκοπεύουμε να επεκτείνουμε το πεδίο της δράσης μας. Επιμένουμε ότι αυτές οι ενέργειες θα πρέπει να πραγματοποιούνται όλο το χρόνο και όχι μόνο τις ημέρες των εορτών. Μας ευχαριστεί ιδιαίτερα που η ανθρωπιστική δράση και οι πρωτοβουλίες του ΕΣΑΚΕ ολοένα και αυξάνονται και βρίσκουν άξιους συμπαραστάτες τόσο τις ΚΑΕ όσο και τους παίκτες και τους προπονητές του πρωταθλήματος. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά με υγεία και πάντα να είμαστε εδώ να προσφέρουμε ένα χαμόγελο στα παιδιά που τον έχουν ανάγκη περισσότερο».
Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης επεσήμανε ότι «είναι υποχρέωση μας να βοηθάμε αυτές τις ημέρες τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, επιστρέφοντας στην κοινωνία που ζούμε λίγη από την αγάπη που απολαμβάνουμε όλο τον χρόνο. Ιδιαίτερα όταν μιλάμε για παιδιά που νοσηλεύονται και αντιμετωπίζουν τόσο σοβαρές ασθένειες, η σκέψη μας είναι μαζί τους όλο τον χρόνο. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιής και να μπορούμε να προσφέρουμε με όποιον τρόπο μπορούμε στους γύρω μας και ειδικά στα παιδιά».

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software