Τοπικό Σεμινάριο στην Κέρκυρα

| Δελτία Τύπου

Sepk logo Τα πρωταθλήματα μπορεί να ξεκίνησαν, όμως η επιμόρφωση συνεχίζει να αποτελεί προτεραιότητα του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ο ΣΕΠΚ μαζί με τον ΓΣ Κερκυραϊκό διοργανώνουν Τοπικό Σεμινάριο στην Κέρκυρα το διήμερο 13 & 14 Δεκεμβρίου με ομιλητές τους Παπαχατζή, Κεραμέα, Κοκκινόπουλο και Ίσσαρη.

Sepk logo Τα πρωταθλήματα μπορεί να ξεκίνησαν, όμως η επιμόρφωση συνεχίζει να αποτελεί προτεραιότητα του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ο ΣΕΠΚ μαζί με τον ΓΣ Κερκυραϊκό διοργανώνουν Τοπικό Σεμινάριο στην Κέρκυρα το διήμερο 13 & 14 Δεκεμβρίου.

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τις ενδιαφέρουσες ομιλίες των Θανάση Παπαχατζή, Νίκου Κεραμέα, Σωτήρη Κοκκινόπουλου και Σπύρου Ίσσαρη θα έχουν όσοι βρεθούν στις 13 και 14 Δεκεμβρίου στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας. Το Τοπικό Σεμινάριο που διοργανώνεται σε συνεργασία του ΣΕΠΚ με τον ΓΣ Κερκυραϊκό θα αποτελέσει μία εξαιρετική ευκαιρία για τους τεχνικούς της ευρύτερης περιοχής να διευρύνουν τις γνώσεις τους και τους προπονητικούς τους ορίζοντες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο, 13/12/2014
09:00 ΚΕΡΑΜΕΥΣ / ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΜΥΝΑ : ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ & ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
10:30 ΙΣΣΑΡΗΣ - ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ
12:00 ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ - ΕΠΙΘΕΣΗ 1on1 ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

Κυριακή, 14/12/2014
10:00 ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ - ΕΠΙΘΕΣΗ 1on1 ΜΕ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
12:00 ΚΕΡΑΜΕΥΣ / ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΠΙΘΕΣΗ : ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η είσοδος στο Σεμινάριο θα είναι ελεύθερη για τα ενεργά μέλη του ΣΕΠΚ, ενώ η συμμετοχή για τα μη μέλη θα είναι στα 10 ευρώ.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software