Συγκέντρωση Προπονητών Αναπτυξιακών Ηλικιών

| Δελτία Τύπου

Sepk logo Την Δευτέρα 29/6/2015 πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των Προπονητών με το Προεδρείο της ΕΚΑΣΘ, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων, έτσι ώστε να καταρτιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι προκηρύξεις των αναπτυξιακών ηλικιών για την νέα αγωνιστική χρονιά (Κ20 – Εφηβικό – Νεανίδες – Παιδικό – Κορασίδες – Παμπαίδες – Παγκορασίδες – Μίνι αγοριών & Κοριτσιών).

sepk thess 01 Παρευρέθηκαν στην συγκέντρωση πολλοί προπονητές μεταξύ αυτών και ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΠΚ κ. Σούλης Μαρκόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Παρασκευάς Μουρατίδης, ο κ. Μιχάλης Γιαννουζάκος από την ΧΑΝΘ, Ο κ. Νίκος Χασόπουλος από τον ΑΡΗ, ο κ. Παναγιώτης Ακριτίδης και πολλοί άλλοι.

Από το Προεδρείο της ΕΚΑΣΘ παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Σάββας Λόρτος, ο Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Τσουμής, ο Γ. Γραμματέας κ. Αντώνης Μαυρογένης, ο Ταμίας κ. Άρης Γραμμενίδης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων κ. Αλέκος Κατσιάνης, τα μέλη κ. Παναγιώτης Βαφειάδης & κ. Στάθης Παναγιωτόπουλος και το μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων κ. Μιχάλης Μηλιαράς.

Η συγκέντρωση έγινε στα γραφεία του ΣΕΠΚ στο γήπεδο της Μίκρας και έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση για τα πρωταθλήματα των αναπτυξιακών ηλικιών.

Οι προπονητές εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για πολλά θέματα που αφορούν στην διεξαγωγή των συγκεκριμένων πρωταθλημάτων και έκαναν προτάσεις για την καλύτερη διεξαγωγή αυτών. Οι διοίκηση της ΕΚΑΣΘ άκουσε με προσοχή αυτές τις προτάσεις και ακολούθησε διάλογος επί του θέματος.

Ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΠΚ coachΜαρκόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου coachΜουρατίδης εξέφρασαν την πεποίθηση ότι θα πρέπει να γίνονται τέτοιες συζητήσεις μεταξύ των προπονητών και της Ένωσης και ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί, έτσι ώστε να βελτιωθούν τα πρωταθλήματα των αναπτυξιακών sepk thess 03 ηλικιών καθώς και ότι ο ΣΕΠΚ προσπαθεί πάντα να συμβάλλει στην βελτίωση όλων των παραμέτρων που αφορούν στο άθλημα.  

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software