Συγχαρητήρια στην Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων

| Δελτία Τύπου

skropolithas Για ακόμα μία φορά η Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων αποδείχτηκε συνεπής με τις επιτυχίες. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να συγχαρεί την Εθνική για την επιτυχία που σημείωσε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας, με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου.

enoplon Για ακόμα μία φορά η Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων αποδείχτηκε συνεπής με τις επιτυχίες. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να συγχαρεί την Εθνική για την επιτυχία που σημείωσε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας, με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στη διοργάνωση και κατάφερε να δώσει συνέχεια στην παράδοση που έχει "χτίσει" με διακρίσεις στα μεγάλα τουρνουά. Οι Ελλάδα και ιδιαίτερα τα Σώματα Ασφαλείας έχουν κάθε λόγο να νιώθουν περηφάνια γι αυτήν την ομάδα.

Ο ΣΕΠΚ επιθυμεί να συγχαρεί τον προπονητή Γιώργο Σκροπολίθα, τους συνεργάτες του, τους αθλητές καθώς και το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων για αυτή την σημαντική επιτυχία.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software