Webinar υψηλού επιπέδου

| Δελτία Τύπου

daglas1 Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το διαδικτυακό σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με τη Science Web. Ο προπονητής του Πρωτέα Βούλας, Αλέκος Δάγλας, για περισσότερο από δύο ώρες μοιράστηκε τα "μυστικά" του πάνω στις "εφαρμοσμένες ασκήσεις του σουτ" παρουσιάζοντας ένα πλούσιο ασκησιολόγιο.

daglas2 Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το διαδικτυακό σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με τη Science Web. Ο προπονητής του Πρωτέα Βούλας, Αλέκος Δάγλας, για περισσότερο από δύο ώρες μοιράστηκε τα "μυστικά" του πάνω στις "εφαρμοσμένες ασκήσεις του σουτ" παρουσιάζοντας ένα πλούσιο ασκησιολόγιο.

Το Σεμινάριο από το πρώτο λεπτό κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των προπονητών που το παρακολούθησαν με τον έμπειρο τεχνικό να αναφέρεται διεξοδικά στο νευραλγικό κομμάτι του σουτ. Αυτό που χαρακτήρισε την ομιλία του κόουτς Δάγλα ήταν τα πολλά βίντεο με ασκήσεις που προβλήθηκαν αλλά και τα πινακάκια που οπτικοποιούσαν κάθε μέρος του Σεμιναρίου. Μετά το τέλος της ομιλίας οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους κάτι που αποδείχτηκε ιδιαίτερα χρήσιμο.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Αλέκο Δάγλα για την υψηλού επιπέδου ομιλία που παρέθεσε και παράλληλα δεσμεύεται ότι ομιλίες τέτοιου επιπέδου θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται για να είναι ο Έλληνας προπονητής πάντα ενημερωμένος και πλήρως εφοδιασμένος για να αντεπεξέλθει σε όλα τα επίπεδα.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software