Μηνιαία συγκέντρωση προπονητών

| Δελτία Τύπου

IMG 7559 Την Δευτέρα 7/5/2018 πραγματοποιήθηκε Συγκέντρωση των Προπονητών της Β. Ελλάδας στα γραφεία του ΣΕΠΚ στην Μίκρα.

 

 

IMG 7562

Ήταν η 4η συγκέντρωση της χρονιάς η οποία είχε σημαντικό ενδιαφέρον. Ο βασικός ομιλητής ήταν ο coachΣούλης Μαρκόπουλος ο οποίος ανέλυσε στους παρευρισκόμενους την προσέγγιση του για την άμυνα και ειδικότερα στο sidepicknroll.

Τον παρόν έδωσαν πολύ προπονητές, μεταξύ των οποίων ο Θόδωρος Ροδόπουλος, ο Χάρης Μαρκόπουλος, ο Κώστας Μέξας, ο Δημήτρης Γαλάνης, ο Γιώργος Ζαφειρούδης, ο Πέτρος Γκαϊτατζής, ο Γιάννης Τσιρογιάννης και άλλοι.

Ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΠΚ κ. Σούλης Μαρκόπουλος, καλωσόρισε τους προπονητές, τους ενημέρωσε για τα τοπικά σεμινάρια τα οποία έχουν πραγματοποιηθεί και αναφέρθηκε στα διεθνή Σεμινάρια που πρόκειται να γίνουν φέτος.

Ο κόουτς Μαρκόπουλος, ξεκίνησε την παρουσίαση του θέματος του, αναφέροντας τις βασικές αρχές που ο ίδιος θέλει για την άμυνα της ομάδας του. Έδειξε πολλά optionsστον πίνακα καθώς και στην οθόνη ανέλυσε τα rotationστην κάθε περίπτωση. Δέχθηκε ερωτήσεις από τους προπονητές και ακολούθησε συζήτηση. IMG 7589

IMG 7584

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software