"Τεράστια απώλεια"

| Δελτία Τύπου

thanasis Ο ΣΕΠΚ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου και κατ' επέκταση στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και σύσσωμου του ελληνικού αθλητισμού. "Τεράστια απώλεια" αναφέρει η δήλωση του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Η είδηση του θανάτου του Θανάση Γιαννακόπουλου προκαλεί θρήνο στην οικογένεια του. Μόνο που όταν αναφερόμαστε στον συγκεκριμένο άνθρωπο η έννοια της οικογένειας δεν περιορίζεται μόνο στους φυσικούς του συγγενείς. "Οικογένεια" για τον Θανάση Γιαννακόπουλο θεωρείται ακόμη ο Παναθηναϊκός, το ελληνικό μπάσκετ και σύσσωμος ο ελληνικός αθλητισμός, διότι επί δεκαετίες αποτέλεσε έναν παράγοντα με μεράκι και όραμα, παίζοντας παράλληλα το ρόλο μιας πατρικής φιγούρας χάρις στην στάση, την προσωπικότητα και την αμεσότητα του.

"Τεράστια η απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου, όπως ήταν τεράστια η προσφορά του και η αγάπη του για τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό μπάσκετ. Έδωσε τη δυνατότητα στους φίλους του Παναθηναϊκού να ζήσουν συγκλονιστικές στιγμές και να αγαπήσουν το μπάσκετ. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του" αναφέρει η δήλωση του Προέδρου του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, Παναγιώτη Γιαννάκη.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software