Το "ευχαριστώ" του ΣΕΠΚ για τα webinars

| Δελτία Τύπου

Sepk logo Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΠΚ, εξ ονόματος όλων των μελών του, επιθυμεί να ευχαριστήσει από καρδιάς τους προπονητές που πήραν μέρος στα διαδικτυακά σεμινάρια που διοργανώθηκαν εν μέσω καραντίνας λόγω του κορονοϊου. Η ανταπόκριση και η διάθεση τους να συμμετάσχουν ήταν παροιμιώδης, προσφέροντας στους προπονητές την πολύτιμη ευκαιρία όχι μόνο να περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους, αλλά να επιμορφωθούν, να προβληματιστούν και να να ανταλλάξουν απόψεις. 

Εντυπωσιακή ήταν επίσης η ανταπόκριση και η συμμετοχή των Ελλήνων προπονητών, που κατά εκατοντάδες, αλλά και χιλιάδες, παρακολούθησαν ζωντανά τις ομιλίες καταξιωμένων συναδέλφων τους, που διαπρέπουν στο εξωτερικό και στη χώρα μας. Δημιουργήθηκε επί της ουσίας μια προπονητική κοινότητα που τα μεσημέρια συζητούσε και ενημερωνόταν για το αγαπημένο του άθλημα, σε μια εποχή που η δράση έχει λείψει σε όλους.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ακόμη μια φορά τους συμμετέχοντες ομιλητές: Γιάννη Σφαιρόπουλο, Δημήτρη Ιτούδη, Γιώργο Βόβορα, Δημήτρη Πρίφτη, Μάνο Μανουσέλη, Ηλία Ζούρο, Θόδωρο Ροδόπουλο, Στέφανο Δέδα, Διαμαντή Παναγιωτόπουλο και Βαγγέλη Αγγέλου, που με τη διάθεση τους, αλλά και τις εξαιρετικές ομιλίες τους, έδωσαν κύρος και αξία στα webinars.

Τα webinars του ΣΕΠΚ, που είχαν ξεκινήσει το 2014 αλλά πήραν μια πιο συγκεκριμένη μορφή εν μέσω καραντίνας, αναμένεται να καθιερωθούν από 'δω και μπρος, αγγίζοντας όλο το φάσμα του μπάσκετ, από τις ακαδημίες, αλλά και το γυναικείο. Τα διαδικτυακά σεμινάρια εξελίχθηκαν σε μια μεγάλη επιτυχία ακριβώς χάρις στη μεγάλη συμμετοχή των Ελλήνων προπονητών, που έδειξαν ότι διψούν για επιμόρφωση και αγαπούν το άθλημα ακόμη και εν μέσω ιδιαίτερων συνθηκών.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software