Τηλεδιάσκεψη του ΣΕΠΚ με τους υποψηφίους για την προεδρία της ΕΟΚ

| Δελτία Τύπου

Sepk logo Κατόπιν πρωτοβουλίας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα τρεις τηλεδιασκέψεις με τους υποψηφίους (Βαγγέλης Λιόλιος, Άγγελος Παπανικολάου και Παναγιώτης Φασούλας) για τον προεδρικό θώκο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, στις επικείμενες εκλογές. 

Σε αυτές, τον ΣΕΠΚ εκπροσώπησαν οι: Σούλης Μαρκόπουλος (Α' Αντιπρόεδρος), Παρασκευάς Μουρατίδης (Γενικός Γραμματέας) και Αλέξανδρος Ζαβός (μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου).

Οι τρεις συνυποψήφιοι εξέφρασαν τη θέληση και διάθεσή τους προκειμένου να δημιουργηθεί ισχυρός δίαυλος επικοινωνίας με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, από την πρώτη κιόλας ημέρα της εκλογής της νέας διοίκησης της Ομοσπονδίας. Άπαντες αναφέρθηκαν μάλιστα στο γεγονός πως αποτελεί στόχο και επιδίωξή τους να υπάρξει άμεση και ενεργή συμμετοχή του Συνδέσμου στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ, όπως επίσης συμφώνησαν πως είναι ανάγκη να αναδειχθεί ακόμη περισσότερος ο ρόλος του προπονητή - παιδαγωγού στο σύγχρονο μπάσκετ.

Στη διάρκεια των τηλεδιασκέψεων, αναφέρθηκε επίσης η ανάγκη για επιστημονική πιστοποίηση του επαγγέλματος, ειδικά στο αναπτυξιακό κομμάτι και τις μικρές ηλικίες. Εξάλλου, τονίστηκε πως μείζον θέμα προς επίλυση είναι αυτό της ασφάλισης των προπονητών και της πλήρους εργασιακής διαφάνειας με τα σωματεία.

Τέλος, κατέστη σαφές πως η επιμόρφωση και η δια βίου μάθηση του Έλληνα προπονητή παραμένει πρωταρχικός στόχος της ΕΟΚ, πάντα σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software