Λογοθέτης και Ρόκας στο Audi Dome

| Δελτία Τύπου

Στο Μόναχο βρίσκονται εδώ και μερικές ημέρες ο Κωνσταντίνος Λογοθέτης και ο Σίμος Ρόκας, στο πλαίσιο των φετινών υποτροφιών του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης. Την Κυριακή 20 Μαρτίου, οι δύο προπονητές - μέλη του ΣΕΠΚ επισκέφτηκαν το campus της Μπάγερν Μονάχου, όπου παρακολούθησαν την αναμέτρηση της U16 του συλλόγου κι ακολούθως συνομίλησαν και αντάλλαξαν απόψεις με τον προπονητή της ομάδας, τον πρώην διεθνή αθλητή της Γερμανίας και της Μπάγερν Μονάχου, Στέφεν Χάμαν.

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου παρακολούθησαν από κοντά την προπόνηση της β' ομάδας της Μπάγερν Μονάχου (αποτελείται από αθλητές ηλικίας 15 έως 20 ετών), υπό την τεχνική καθοδήγηση του Μιχάιλο Μίτιτς.

Οι άνθρωποι της Μπάγερν Μονάχου ξενάγησαν μάλιστα τον Κωνσταντίνο Λογοθέτη και τον Σίμο Ρόκα στις εγκαταστάσεις του Audi Dome, με τον τεχνικό διευθυντή του αναπτυξιακού προγράμματος, Αντρέας Βάγκνερ, να τους εξηγεί το πλάνο του συλλόγου.

Η επίσκεψη των δύο προπονητών - μελών του Συνδέσμου στο πλαίσιο των φετινών υποτροφιών θα διαρκέσει δεκατρείς (13) ημέρες και θα περιλαμβάνει πλήρη ανάλυση και καταγραφή του τρόπου δουλειάς στην Μπάγερν Μονάχου, από την U10 μέχρι την ανδρική ομάδα του γερμανικού συλλόγου.

O Πρόεδρος Παναγιώτης Γιαννάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (IΣΝ) για τη συνεχιζόμενη ενίσχυση και στήριξη του επιμορφωτικού έργου του ΣΕΠΚ. Το ΙΣΝ θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, ενισχύοντας οικονομικά το έργο της επιμόρφωσής τους μέσω των τοπικών σεμιναρίων αλλά και του προγράμματος υποτροφιών που θα πραγματοποιηθούν το 2022.

munich2

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software