Λογοθέτης και Σίμος επέστρεψαν από το Μόναχο

| Δελτία Τύπου

Ο Κωνσταντίνος Λογοθέτης και ο Σίμος Ρόκας ολοκλήρωσαν το ταξίδι στη Γερμανία, όπου έμειναν για περίπου δέκα μέρες, στο πλαίσιο των ετήσιων υποτροφιών του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης. 

Κατά τις τελευταίες ημέρες παραμονής στη Γερμανία, οι δύο προπονητές - μέλη του ΣΕΠΚ είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον πρόεδρο της Youth Bayern Munich Basketball Academy, κ. Αντρέας Μίγκνες. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ενημερώθηκαν εκτενώς για τον τρόπο λειτουργίας και τη φιλοσοφία του γερμανικού συλλόγου στο αναπτυξιακό κομμάτι. Παράλληλα, συνομίλησαν με τους κ.κ. Μάρκο Βόιτοβιτς και Φραντς Ρούπρεχτ για θέματα που αφορούν στην οργάνωση και το στήσιμο προπόνησης στις ηλικίες των U10 και των U12.

Ακολούθως, ο Κωνσταντίνος Λογοθέτης και ο Σίμος Ρόκας επισκέφτηκαν τις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις της Ουλμ. Οι επαφές που είχαν με τους προπονητές της Ακαδημίας του γερμανικού συλλόγου ήταν κάτι παραπάνω από επικερδείς, αφού καταγράφηκαν εκτενώς μια σειρά από θέματα που συμβάλλουν στη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση του ταλέντου των νεαρών αθλητών.

Παράλληλα, παρακολούθησαν από κοντά έναν αγώνα της πρώτης ομάδας της Ουλμ για την Basketball Bundesliga.

O Πρόεδρος Παναγιώτης Γιαννάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (IΣΝ) για τη συνεχιζόμενη ενίσχυση και στήριξη του επιμορφωτικού έργου του ΣΕΠΚ. Το ΙΣΝ θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, ενισχύοντας οικονομικά το έργο της επιμόρφωσής τους μέσω των τοπικών σεμιναρίων αλλά και του προγράμματος υποτροφιών που θα πραγματοποιηθούν το 2022.

monaxo1

monaxo2

monaxo3

monaxo4

monaxo5

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software