Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας στην Θεσσαλονίκη

| Eκδηλώσεις

img_7273.jpg Τεράστια ανταπόκριση για μια ακόμα φορά υπήρχε από τον μπασκετικό κόσμο της Θεσσαλονίκης, ο οποίος στην πλειοψηφία του παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΕΠΚ στην συμπρωτεύουσα. Άνθρωποι της πολιτικής, του αθλητισμού και της τέχνης έδωσαν το παρόν σε μια κατά γενική ομολογία επιτυχημένη εκδήλωση, όπου πρωταγωνιστής ήταν ο Έλληνας προπονητής που διέπρεψε την περίοδο 2006-07.

img_7164.jpg Τεράστια ανταπόκριση για μια ακόμα φορά υπήρχε από τον μπασκετικό κόσμο της Θεσσαλονίκης, ο οποίος στην πλειοψηφία του παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΕΠΚ στην συμπρωτεύουσα. Άνθρωποι της πολιτικής, του αθλητισμού και της τέχνης έδωσαν το παρόν σε μια κατά γενική ομολογία επιτυχημένη εκδήλωση, όπου πρωταγωνιστής ήταν ο Έλληνας προπονητής που διέπρεψε την περίοδο 2006-07.

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι κ.κ. Ιωαννίδης, Ορφανός, Γκιουλέκας, Τζιτζικώστας, Κουράκης, Γεωργιάδης, Λόρτος, Μαυρογένης, Γάκης, Λυσσαρίδης, Δεληγιάννης, Φυντανίδης, Ραμπότας, Παπαγεωργίου, Τζόλας, Μάντζος, Οικονομίδης, Κυνηγόπουλος, Μελετιάδης κ.α.

Ο ΣΕΠΚ στην εκδήλωση αυτή τίμησε για την προσφορά τους στο άθλημα τους Νικόλαο Ατματσίδη, Δημήτρη Πετρογιάννη και Κωνσταντίνο Τρυφέρη, όπως και όλους τους προπονητές της Βορείου Ελλάδας, που την περασμένη σεζόν, πήραν πρωτάθλημα, ή πέτυχαν άνοδο με τις ομάδες τους.

Τον λόγο πήρε πρώτος ο αντιπρόεδρος του ΣΕΠΚ Θόδωρος Ροδόπουλος, ο οποίος έκανε τον απολογισμό της περασμένης σεζόν και τον προγραμματισμό του 2008. Ο Γιάννης Ιωαννίδης ξεκαθάρισε ότι το Υπουργείο θα είναι πάντοτε αρωγός στις προσπάθειες των Ελλήνων προπονητών, ενώ και από τους υπόλοιπους ομιλητές υπήρξε γενική παραδοχή κυρίως για το επιμορφωτικό έργο του Συνδέσμου.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software