Στο παραένα δεν έγινε Κυπελλούχος

| Έλληνες του Εξωτερικού
angelou Σαββατοκύριακο Κυπέλλων στην Ευρώπη και στον πόντο έχασε το Κύπελλο Τουρκίας η Εφές του Αγγέλου. Με νίκες συνέχισαν στα πρωταθλήματα τους Λουκόιλ Ακαντεμίκ και Ναντέζντα των Γαλάνη και Δικαουλάκου, ενώ δεν συνέβη το ίδιο με την Τσάμπβιλ του Γιώργου Κετσελίδη. angelou Σαββατοκύριακο Κυπέλλων στην Ευρώπη και στον πόντο έχασε το Κύπελλο Τουρκίας η Εφές του Αγγέλου. Με νίκες συνέχισαν στα πρωταθλήματα τους Λουκόιλ Ακαντεμίκ και Ναντέζντα των Γαλάνη και Δικαουλάκου, ενώ δεν συνέβη το ίδιο με την Τσάμπβιλ του Γιώργου Κετσελίδη.

Η Εφές έφτασε στη... πηγή όμως δεν κατάφερε να πιει νερό. Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου κέρδισε στον ημιτελικό την Γαλατάσαραϊ με 69-64, όμως στον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας γνώρισε την ήττα με 66-65 από την Καρσίγιακα.
Η ασταμάτητη πορεία της Λουκόιλ Ακαντεμίκ συνεχίστηκε και την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βουλγαρίας. Η ομάδα του Δημήτρη Γαλάνη κέρδισε την Λέφσκι Σόφιας με 80-77 και αύξησε την διαφορά (3 βαθμούς) της από την δεύτερη Τσέρνο Μόρε, η οποία ηττήθηκε από την Γιαμπόλ.
Ισοπεδωτική ήταν η Ναντέζντα, η οποία νίκησε με τον επιβλητικό 67-37 την Ένερτζι Ιβάνοβο. Η ομάδα του Δικαιουλάκου σκαρφάλωσε πλέον στη δεύτερη θέση του γυναικείου ρωσικού πρωταθλήματος.
Στο Λίβανο η Τσάμπβιλ δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τις νίκες της, καθώς ηττήθηκε με 79-73 από την Άμτσιτ. Η ομάδα του Γιώργου Κετσελίδη έδειξε ότι χρειάζεται χρόνο να δέσει ως σύνολο, καθώς πληρώνει την καθυστέρηση στην στελέχωση του ρόστερ.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software