Το ξανασήκωσε το Κατάρ

| Έλληνες του Εξωτερικού

fragias-bitzanis Για πρώτη φορά στην ιστορία του Κατάρ η ομάδα μπάσκετ κάνει το back to back κατακτώντας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το χρυσό μετάλλιο στους Αραβικούς αγώνες. Στον μεγάλο τελικό η ομάδα του Βασίλη Φραγκιά και των Ελλήνων συνεργατών του Γιώργου Μπιτζάνη και Κώστα Μασούρα επικράτησε με 76-69 των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

frakatar Για πρώτη φορά στην ιστορία του Κατάρ η ομάδα μπάσκετ κάνει το back to back κατακτώντας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το χρυσό μετάλλιο στους Αραβικούς αγώνες. Στον μεγάλο τελικό η ομάδα του Βασίλη Φραγκιά και των Ελλήνων συνεργατών του Γιώργου Μπιτζάνη και Κώστα Μασούρα επικράτησε με 76-69 των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Από επιτυχία σε επιτυχία πάνε οι Έλληνες προπονητές στο Κατάρ. Ο Βασίλης Φραγκιάς και οι συνεργάτες του (Γιώργος Μπιτζάνης, Κώστας Μασούρας) διανύουν τη δεύτερη σεζόν τους στον πάγκο της Εθνικής Κατάρ και μέσα σε αυτό το διάστημα κατάφεραν να πανηγυρίσουν για δεύτερη φορά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Αραβικούς Αγώνες.
Φέτος οι αγώνες έγιναν στην πόλη Νταμάμ της Σαουδικής Αραβίας με το Κατάρ να φτάνει μέχρι την κορυφή αφού πρώτα ξεπέρασε με 76-69 το σκόπελο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software