Δύσκολο Σαββατοκύριακο

| Έλληνες του Εξωτερικού

xougkaz Μετά από συνεχόμενα Σαββατοκύριακα γεμάτα με νίκες το... σερί έσπασε. Το διήμερο που προηγήθηκε τα πράγματα πήγαν καλά μόνο για τους Χουγκάζ, Παπαθεοδώρου, Μπαρτζώκα και Δικαιουλάκο που κατάφεραν να πάρουν το δίποντο, όμως δεν τα κατάφεραν και οι Παπαδόπουλος, Ιτούδης, Δέδας, Ζούρος, Παπαχατζής και Κούκος.

xougkaz Μετά από συνεχόμενα Σαββατοκύριακα γεμάτα με νίκες το... σερί έσπασε. Το διήμερο που προηγήθηκε τα πράγματα πήγαν καλά μόνο για τους Χουγκάζ, Παπαθεοδώρου, Μπαρτζώκα και Δικαιουλάκο που κατάφεραν να πάρουν το δίποντο, όμως δεν τα κατάφεραν και οι Παπαδόπουλος, Ιτούδης, Δέδας, Ζούρος, Παπαχατζής και Κούκος.

Η κορυφή του Αυστριακού πρωταθλήματος έχει πλέον ελληνικό χρώμα. Η Όμπερβαρτ κέρδισε εκτός έδρας με 89-83 της Ουέλς και εκμεταλλευόμενη το «στραβοπάτημα» της Γκμούντεν απέναντι στην Κάπφενμπεργκ βρέθηκε μόνη πρώτη στην βαθμολογία. Για τον Κρις Χουγκάζ αυτή ήταν η 7η νίκη στα 8 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.
Η Φενέρμπαχτσε δεν έχει αντίπαλο στο γυναικείο πρωτάθλημα της Τουρκίας κι αυτό φροντίζει να το αποδεικνύει σε κάθε αγώνα. Οι παίκτριες του Τζώρτζη Δικαιουλάκου και του συνεργάτη του, Σάκη Παραλίκα, κέρδισαν με 86-58 την Άδανα διατηρώντας το αήττητο εντός συνόρων κι έτσι συνεχίζουν να βρίσκονται μόνες πρώτες στην βαθμολογία.
Αυτή την φορά ο Ράις ήταν ο... λυτρωτής. Η Μπαρτσελόνα πήρε αγχωτική νίκη απέναντι στην Γκραν Κανάρια κερδίζοντας με 79-78 στο «Παλαού Μπλαουγκράνα». Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα και του συνεργάτη του, Χρήστου Παππά, είχαν για μπροστάρη τον Στράτο Περπέρογλου κι έτσι απέφυγαν το «στραβοπάτημα». Με αυτόν τον τρόπο οι Καταλανοί συνεχίζουν να βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας της ACB.
Την τρίτη διαδοχική της νίκη στην VTB πανηγύρισε η Αστάνα, η οποία κέρδισε με 84-67 την Μινσκ και διεύρυνε το ρεκόρ της στο 4-3. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είδε τους παίκτες να εφαρμόζουν όσα ήθελε κι έτσι πλέον η ομάδα του βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας. Για την ίδια διοργάνωση η ΤΣΣΚΑ γνώρισε την πρώτη της ήττα. Οι Μοσχοβίτες έπειτα από 7 νίκες είδαν την Λοκομοτίβ Κουμπάν να τους επιβάλλεται με 83-74 και κάπως έτσι ο Δημήτρης Ιτούδης είδε την ομάδα του να μοιράζεται με την Ούνικς στην κορυφή της βαθμολογίας.
Τεράστια ευκαιρία χάθηκε για την Γκέτιγκεν στη δεύτερη κατηγορία γυναικών της Γερμανίας. Οι παίκτριες του Γιάννη Κούκου στο ντέρμπι κορυφής ηττήθηκαν εκτός έδρας στις λεπτομέρειες με 70-68 από την Βολφενμπέτελ κι έτσι έμειναν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας απέχοντας ένα βαθμό από τους νικητές.
Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε ο Θανάσης Παπαχατζής στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Λιβάνου. Η Χουπς τα βρήκε... δύσκολα στην έδρα της Τάνταμον γνωρίζοντας την ήττα με 93-86, όμως το πρωτάθλημα μόλις... ξεκίνησε.
Απροσπέλαστο εμπόδιο αποδείχτηκε η Πέτζα για την Τρέπτσα. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είδε τους παίκτες του να «λυγίζουν» με 74-57 κι έτσι με ρεκόρ 6-4 βρίσκονται πλέον στην 8η θέση του πρωταθλήματος Κοσσόβου.
Ήταν κοντά να κάνει το 4 στα 4 στις τελευταίες αγωνιστικές του Τουρκικού πρωταθλήματος, όμως η Εφές εμφανίστηκε «ψυλλιασμένη» απέναντι στην Γκαζιάντεπ. Η ομάδα του Στέφανου Δέδα έβαλε δύσκολα στους πρωτοπόρους, όμως στο τέλος ηττήθηκε εντός έδρας με 75-70. Με αυτό το αποτέλεσμα η Γκαζιάντεπ βρίσκεται, πλέον, στην 10η θέση με ρεκόρ 3-6.
Την πρώτη του ήττα στην ΑΒΑ League γνώρισε ο Ηλίας Ζούρος, ο οποίος είδε τους παίκτες του να μην τα καταφέρνουν στην έδρα της ΜΖΤ Σκοπίων γνωρίζοντας την ήττα με 96-90. Με αυτό το αποτέλεσμα η Μπουντούτσνοστ μπορεί να διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση, όμως είδε τη διαφορά της να ανεβαίνει στους δύο βαθμούς από τον Ερυθρό Αστέρα.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software