Ελληνικές νίκες και… πλέι οφ

| Έλληνες του Εξωτερικού

zouros Με καλό ποσοστό νικών ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο για τους Έλληνες προπονητές που εργάζονται στο εξωτερικό. Το ροζ φύλλο και την πρόκριση στα πλέι οφ πανηγύρισε ο Ζούρος, ενώ σημαντικές νίκες πέτυχαν Χουγκάζ, Μπαρτζώκας, Παπαδόπουλος, Κούκος και Χατζηδάκη.

zouros Με καλό ποσοστό νικών ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο για τους Έλληνες προπονητές που εργάζονται στο εξωτερικό. Το ροζ φύλλο και την πρόκριση στα πλέι οφ πανηγύρισε ο Ζούρος, ενώ σημαντικές νίκες πέτυχαν Χουγκάζ, Μπαρτζώκας, Παπαδόπουλος, Κούκος και Χατζηδάκη.

Με τον πλέον επιβλητικό τρόπο σφράγισε το εισιτήριο για τα πλέι οφ της ABA League η Μπουντούτσνοστ. Η ομάδα του Ηλία Ζούρου έριξε τριαντάρα στη Σόκολι (95-61) κι έτσι ανέβασε το ρεκόρ της στο 16-6. Στις 4 εναπομείνασες αγωνιστικές ο σύλλογος του Μαυροβουνίου θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα με τη δεύτερη θέση να αποτελεί τον μεγάλο στόχο.
zouros1 Για ακόμα μία εβδομάδα η Όμπερβαρτ ήταν επιβλητική. Η ομάδα του Κρις Χουγκάζ διέλυσε με 84-68 την ουραγό Κλοστερνεούμπου κι έτσι διεύρυνε το ρεκόρ της στο 15-3 παραμένοντας στην πρώτη θέση σε απόσταση τριών βαθμών από τη δεύτερη Γκμούντεν.
Η Τρέπσα έχει επιστρέψει για τα καλά στο δρόμο των επιτυχιών. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είδε τους παίκτες του να νικούν με 84-55 την Ραχοβέτσι κι έτσι με ρεκόρ 12-6 βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος Κοσόβου.
Μετά τις απανωτές ήττες σε Ευρώπη και Ισπανία, η Μπαρτσελόνα βρήκε εξιλαστήριο θύμα στην ουραγό Μανρέσα και επικράτησε εύκολα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» με 92-72. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και του συνεργάτη του, Χρήστου Παππά, διατηρήθηκε στη 4η θέση της ACB με 14-5.
Μετά την ήττα στο ντέρμπι κορυφής η Γκέτιγκεν έδειξε καλά αντανακλαστικά επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα στο δεύτερο τη τάξει γυναικείο πρωτάθλημα της Γερμανίας. Η ομάδα του Γιάννη Κούκου νίκησε με 85-72 την Γκίσεν κι έτσι διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 13-3.
Σπουδαία εκτός έδρας νίκη σημείωσε η Χατάι που κέρδισε στην έδρα της Μπελεντίγιεσπορ με 59-57. Με αυτό το «διπλό» η ομάδα της Κατερίνας Χατζηδάκη ανέβασε το ρεκόρ της στο 9-8 και πάτησε ακόμα καλύτερα μέσα στην πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος.

Το ντέρμπι με την Μπεσίκτας δεν κύλησε όπως θα ήθελε ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος. Η Φενέρμπαχτσε ηττήθηκε στις λεπτομέρειες εκτός έδρας με 62-60, όμως παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας του γυναικείου πρωταθλήματος Τουρκίας, καθώς γκέλα έκανε και η Γαλατάσαραϊ απέναντι στην Μπότας.
Σε ένα ντέρμπι για γερά νεύρα η Μούρθια δεν κατάφερε να «αποδράσει» με το «διπλό» από την έδρα της Χοβεντούτ. Οι παίκτες του Φώτη Κατσικάρη είδαν τους αντιπάλους τους να κερδίζουν με 86-84 κι έτσι πλέον βρίσκονται στην 14η θέση σε ισοβαθμία με την Χοβεντούτ.

Αυτό το Σαββατοκύριακο η VTB είχε All Star Game, στο οποίο ο Δημήτρη Ιτούδης ήταν προπονητής της ομάδας των ξένων.

Η Γκαζιάντεπ του Στέφανου Δέδα υποδέχεται σήμερα (13/2) την Νταρουσάφακα για την 18η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software