Στην USK Πράγας ο Χουγκάζ

| Έλληνες του Εξωτερικού

xougkaz vasiki Μετά το απόλυτα πετυχημένο πέρασμα από την Αυστρία με την Όμπερβαρτ ο Κρις Χουγκάζ βρήκε τη νέα πρόκληση της καριέρας του κι αυτή ακούει στο όνομα USK Πράγας. Ο Έλληνας τεχνικός μετά το Μεξικό, την Κύπρο και την Αυστρία θα εργαστεί σε ακόμα μία χώρα εκτός συνόρων με την Τσεχία να γίνεται ο επόμενος σταθμός του.

xougkaz pagkos Μετά το απόλυτα πετυχημένο πέρασμα από την Αυστρία με την Όμπερβαρτ ο Κρις Χουγκάζ βρήκε τη νέα πρόκληση της καριέρας του κι αυτή ακούει στο όνομα USK Πράγας. Ο Έλληνας τεχνικός μετά το Μεξικό, την Κύπρο και την Αυστρία θα εργαστεί σε ακόμα μία χώρα εκτός συνόρων με την Τσεχία να γίνεται ο επόμενος σταθμός του.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Χουγκάζ τόνισε "Επισκέφτηκα προσωπικά την Πράγα και είμαι ενθουσιασμένος από τις συνθήκες που βρήκα για τους παίκτες και τους προπονητές εδώ. Ο σύλλογος προσφέρει εξαιρετικές συνθήκες για να μπορέσουν οι νέοι παίκτες να εξελιχθούν κι αυτό είναι σημαντικό για εμένα. Μου αρέσει να δουλεύω με παίκτες που διψούν για επιτυχίες", είπε αρχικά και πρόσθεσε "Το μπάσκετ είναι η ζωή μου και μου αρέσει να ταξιδεύω και να μαθαίνω νέα πράγματα. Στην Αυστρία καταφέραμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα παρά το μικρό μέσο όρο ηλικίας. Ήταν ένα καλό σχολείο και μου αρέσει να το θυμάμαι όχι μόνο εξαιτίας των τελικών. Ο στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε ένα μπάσκετ που θα στηρίζεται στη χαρά του παιχνιδιού αλλά και στη μέγιστη προσπάθεια".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software