Καλός απολογισμός με… άρωμα γυναίκας

| Έλληνες του Εξωτερικού

xatzidaki Το Σαββατοκύριακο που ολοκληρώθηκε ήταν υπέροχο για τους περισσότερους Έλληνες προπονητές που εργάζονται εκτός ελληνικών συνόρων. Τα... τρένα των Χατζηδάκη, Χριστόπουλου και Δικαιουλάκου δεν «εκτροχιάστηκαν», ενώ νικηφόρα συνέχισαν Κούκος, Λέρας, Φλεβαράκης και Χουγκάζ. Αντίθετα δεν τα κατάφεραν Μπαρτζώκας και Δικταπανίδης.

xatzidaki Το Σαββατοκύριακο που ολοκληρώθηκε ήταν υπέροχο για τους περισσότερους Έλληνες προπονητές που εργάζονται εκτός ελληνικών συνόρων. Τα... τρένα των Χατζηδάκη, Χριστόπουλου και Δικαιουλάκου δεν «εκτροχιάστηκαν», ενώ νικηφόρα συνέχισαν Κούκος, Λέρας, Φλεβαράκης και Χουγκάζ. Αντίθετα δεν τα κατάφεραν Μπαρτζώκας και Δικταπανίδης.

Η Χατάι «τρελαίνει» κόσμο στο γυναικείο πρωτάθλημα της Τουρκίας, καθώς έπειτα από 6 αγωνιστικές συνεχίζει να αγνοεί την ήττα. Τα κορίτσια της Κατερίνας Χατζηδάκη ισοπέδωσαν με 84-82 την ισχυρή Γαλατάσαραϊ κι έτσι μοιράζονται την κορυφή με την επίσης αήττητη Φενέρμπαχτσε.
Η Πολκοβίτσε ήταν να... μην βρει ρυθμό γιατί πλέον δεν αναχαιτίζεται με τίποτα. Οι γυναίκες του Τζώρτζη Δικαιουλάκου και του συνεργάτη του, Πέτρου Πρέκα, επικράτησαν με 70-50 της Τορούν κι έτσι πανηγύρισαν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα της Πολωνίας. Με αυτόν τον τρόπο διεύρυναν το σερί τους σε 5-4.
Τι κι αν είχαν τον τίτλο του αουτσάιντερ και έπαιζαν εκτός έδρας; Η Βίσμπι βρήκε και πάλι τον τρόπο να δείξει τη δύναμη της κερδίζοντας την Τέλγκε μέσα στο σπίτι της με 77-67. Η ομάδα του Πασχάλη Λέρα με αυτό το αποτέλεσμα έφτασε τις 3 νίκες σε 7 αγωνιστικές στο γυναικείο πρωτάθλημα της Σουηδίας και πλέον αναρριχήθηκε μέσα στην πρώτη εξάδα.
koukos Το έψαχνε καιρό, όμως δεν ερχόταν. Το πολυπόθητο ξέσπασμα ήρθε για την Γκέτιγκεν που έπειτα από μία δύσκολη περίοδο βρήκε τα ψυχολογικά αποθέματα και αντέδρασε. Τα κορίτσια του Γιάννη Κούκου ήταν καταιγιστικά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Chemnitz και κερδίζοντας με το επιβλητικό 75-54 πανηγύρισαν τη δεύτερη νίκη τους στο γυναικείο πρωτάθλημα της Γερμανίας.
Η 6η νίκη σε 9 αγώνες στο πρωτάθλημα της Κίνας είναι γεγονός για τους Μπεϊζίνγκ Ντακς. Οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου και του συνεργάτη του, Χάρη Μαρκόπουλου κέρδισαν με 117-110 την Φουτζιάν και πλέον βρίσκονται μέσα στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.
Η δεύτερη νίκη της Αστάνα είναι γεγονός. Οι παίκτες του Κώστα Φλεβαράκη και του συνεργάτη του, Κώστα Παπάζογλου, δείχνουν να βρίσκουν ρυθμό κι αυτό φάνηκε στο παιχνίδι κόντρα στην Ενισέι. Οι Καζάκοι επικράτησαν με 92-75 και πλέον με ρεκόρ 2-5 ανέβηκαν στην 9η θέση της VTB.
Περιθώρια για απώλεια βαθμού κόντρα στην μοναδική ομάδα χωρίς νίκη δεν υπήρχαν. Η USK Πράγας έκανε το χρέος της κόντρα στην Χράντετς κερδίζοντας εκτός έδρας με 77-72. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Κρις Χουγκάζ διεύρυνε το ρεκόρ της στο πρωτάθλημα Τσεχίας στο 5-3 και πλέον είναι μέσα στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.

Ανυπέρβλητο αποδείχτηκε το εμπόδιο της Ζενίτ για τη Χίμκι, η οποία δεν κατάφερε να υπερασπιστεί την έδρα της. Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης πέρασε με 76-66 από τη Μόσχα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τη Χίμκι να υποχωρεί στην 5η θέση της VTB με ρεκόρ 4-2.
Οι λεπτομέρειες στοίχισαν ένα μεγάλο διπλό στην OSB Χέλεν στη Β' Εθνική κατηγορία της Γερμανίας. Οι παίκτες του Χρήστου Δικταπανίδη αν και πάλεψαν σκληρά, στο τέλος ηττήθηκαν με 83-79 από την Λονγκχορνς κι έτσι το ρεκόρ τους περιορίστηκε στο 4-5.

xatai omadiki

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software