Ισοπεδωτική Hellenen

| Έλληνες του Εξωτερικού

diktapanidis1 Το Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε ελέω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων έδωσε μία ευκαιρία ξεκούρασης στους περισσότερους Έλληνες προπονητές που εργάζονται στο εξωτερικό. Αγωνιστικές υποχρεώσεις είχαν κανονικά, ωστόσο, τα γυναικεία πρωταθλήματα, καθώς και οι μικρότερες κατηγορίες. Τεράστια σε έκταση νίκη πέτυχε ο coach Δικταπανίδης, ενώ με ανάμεικτα συναισθήματα έμεινε ο Ζούρος. Στις λεπτομέρειες δεν τα κατάφεραν Κούκος και Λέρας, ενώ η Χατζηδάκη έφτασε μία αναπνοή από το Κύπελλο Τουρκίας.

diktapanidis2 Το Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε ελέω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων έδωσε μία ευκαιρία ξεκούρασης στους περισσότερους Έλληνες προπονητές που εργάζονται στο εξωτερικό. Αγωνιστικές υποχρεώσεις είχαν κανονικά, ωστόσο, τα γυναικεία πρωταθλήματα, καθώς και οι μικρότερες κατηγορίες. Τεράστια σε έκταση νίκη πέτυχε ο coach Δικταπανίδης, ενώ με ανάμεικτα συναισθήματα έμεινε ο Ζούρος. Στις λεπτομέρειες δεν τα κατάφεραν Κούκος και Λέρας, ενώ η Χατζηδάκη έφτασε μία αναπνοή από το Κύπλλο Τουρκίας.

Αναμφίβολα ήταν από τα highlight της χρονιάς στη Β' κατηγορία της Γερμανίας. Η OSB Hellenen διέλυσε με 148-84 την Zwickau στο πιο παραγωγικό της βράδυ στο πρωτάθλημα. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Χρήστου Δικταπανίδη ανέβασε το ρεκόρ της στο 11-9 και σκαρφάλωσε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Τι κι αν μετράει πολλές απουσίες πρωτοκλασάτων παικτών; Τι κι αν κλήθηκε να καθοδηγήσει μία ομάδα με ελάχιστες προπονήσεις; Ο Ηλίας Ζούρος είδε την Εθνική Γεωργίας να στέκεται όρθια μέσα στην έδρα της Αυστρίας φτάνοντας στη νίκη με 78-64. Οι υπερβάσεις, όμως, δεν συνεχίστηκαν και κόντρα στην ισχυρή Γερμανία. Ο Έλληνας τεχνικός είδε τους παίκτες του να παλεύουν σκληρά αλλά στο τέλος να γνωρίζουν την ήττα με 87-77.

Έφτασε μία ανάσα από μία ιστορική στιγμή, όμως οι λεπτομέρειες της στέρησαν το τρόπαιο. Η Χατάι συνέχισε την εξαιρετική της παρουσία και στο θεσμό του Κυπέλλου και αφού απέκλεισε την Φενέρμπαχτσε βρέθηκε στον τελικό. Η Γιακίν Ντόγκου, όμως ήταν ανώτερη και επικράτησε με 86-79 αφήνοντας μία πίκρα στην Κατερίνα Χατζηδάκη, η οποία έφτασε μία... αναπνοή από μία ιστορική επιτυχία.

Η ατυχία και οι λεπτομέρειες στέρησαν μία σημαντική νίκη από την Γκέτιγκεν στο γυναικείο πρωτάθλημα της Γερμανίας. Τα κορίτσια του Γιάννη Κούκου ηττήθηκαν εκτός έδρας με 70-63 από την Μάρμπουργκ κι έτσι παρέμειναν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 4-16.
Το έργο της Βίσμπι μέσα στην έδρα της Τέλγκε ήταν δύσκολο κι αυτό αποδείχτηκε στην πράξη. Τα κορίτσια του Πασχάλη Λέρα ηττήθηκαν με 72-51 για την 19η αγωνιστική του γυναικείου πρωταθλήματος της Σουηδίας κι έτσι παρέμειναν στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 6-11.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software