Κυπελλούχος ο Κουκούρης

koukouris Έπειτα από ένα συγκλονιστικό τελικό που αποτέλεσε διαφήμιση για το κυπριακό μπάσκετ, η Πετρολίνα ΑΕΚ του Δημήτρη Κουκούρη επιβλήθηκε με 86-80 της μεγάλης έκπληξης της διοργάνωσης, ΕΘΑ, την οποία καθοδηγεί ο επίσης Ελλαδίτης, Γιώργος Μπιτζάνης. Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο Κύπελλο για την ομάδα της Λάρνακας που πλέον έχει καταφέρει να εδραιωθεί μέσα στις μεγάλες δυνάμεις του κυπριακού μπάσκετ. Δείτε φωτορεπορτάζ από τον χθεσινό τελικό.

koukouris Έπειτα από ένα συγκλονιστικό τελικό που αποτέλεσε διαφήμιση για το κυπριακό μπάσκετ, η Πετρολίνα ΑΕΚ του Δημήτρη Κουκούρη επιβλήθηκε με 86-80 της μεγάλης έκπληξης της διοργάνωσης, ΕΘΑ, την οποία καθοδηγεί ο επίσης Ελλαδίτης, Γιώργος Μπιτζάνης. Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο Κύπελλο για την ομάδα της Λάρνακας που πλέον έχει καταφέρει να εδραιωθεί μέσα στις μεγάλες δυνάμεις του κυπριακού μπάσκετ.

Η ΑΕΚ είχε τον τίτλο του φαβορί στο παιχνίδι και τον επιβεβαίωσε απέναντι στην μαχητική ΕΘΑ. Ο σύλλογος της Λάρνακας έκανε το back to back, όμως για να φτάσει σε αυτή την επιτυχία χρειάστηκε να.. απωθήσει την πολιορκία των τελευταίων λεπτών από τους παίκτες της Εγκωμής που πάλεψαν για να κάνουν την ανατροπή.

Δείτε στιγμιότυπα από τον χθεσινό τελικό

tropaio1

tropaio2

koukouris3

omadikietha4

omadikiaek5

koukouristropaio6

panigiria7

bitzanis8

koukouris9

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software