«Έκλεψε» τις εντυπώσεις ο Φραγκιάς (pics)

fragias1

Με τον Βασίλη Φραγκιά να αποδεικνύει για πολλοστή φορά το υψηλό επίπεδο των Ελλήνων προπονητών ολοκληρώθηκε το Διεθνές Σεμινάριο των Φιλιππίνων, το οποίο θεωρείται από τα σημαντικότερα της Ασίας. Ο Έλληνας τεχνικός καθήλωσε το κοινό, το οποίο έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και για τις δύο ομιλίες που πραγματοποίησε. Το Σεμινάριο αποτέλεσε σημαντικό γεγονός για τη χώρα με το τοπικό CNN να του αφιερώνει αρκετό τηλεοπτικό χρόνο.

fragias1 Με τον Βασίλη Φραγκιά να αποδεικνύει για πολλοστή φορά το υψηλό επίπεδο των Ελλήνων προπονητών ολοκληρώθηκε το Διεθνές Σεμινάριο των Φιλιππίνων, το οποίο θεωρείται από τα σημαντικότερα της Ασίας. Ο Έλληνας τεχνικός καθήλωσε το κοινό, το οποίο έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και για τις δύο ομιλίες που πραγματοποίησε. Το Σεμινάριο αποτέλεσε σημαντικό γεγονός για τη χώρα με το τοπικό CNN να του αφιερώνει αρκετό τηλεοπτικό χρόνο.

Για πρώτη φορά ένα Διεθνές Σεμινάριο προπονητικής στις Φιλιππίνες διεξήχθη με τρεις Ευρωπαίους προπονητές κάτι που ενθουσίασε το κοινό. Συνολικά τις 15 ομιλίες παρακολούθησαν περισσότεροι από 700 τεχνικοί, οι οποίοι προέρχονταν από διάφορες χώρες της Ασίας.

Μαζί με τον Βασίλη Φραγκιά ομιλητές ήταν ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας των Φιλιππίνων, Ταμπ Μπάλντγουιν, ο πρώην γνώριμος μας από το πέρασμα του στον Άρη, Αντρέα Ματσόν, ο τεχνικός της Μπελεντίγιεσι, Ερτουγρούλ Ερντογάν, ο Νεοζηλανδός, Πολ Ενάρε και ο Φιλιππινέζος τεχνικός που είναι επικεφαλής στους Lyceum Pirates στο NCAA, Τόπεξ Ρόμπινσον.

Μετά το τέλος του Σεμιναρίου ο Βασίλης Φραγκιάς μοιράστηκε τις εντυπώσεις του λέγοντας: «ήταν μία εξαιρετική εμπειρία. Το περιβάλλον ήταν απίστευτα φιλικό και όλοι οι συμμετέχοντες είχαν διάθεση να βοηθήσουν για να γίνει ένα απόλυτα πετυχημένο Σεμινάριο. Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ταμπ Μπάλντγουιν για την υπέροχη φιλοξενία του και για την ευκαιρία που μου έδωσε να μιλήσω σε ένα τόσο υψηλού επιπέδου Σεμινάριο».

Δείτε μερικές στιγμές από το Σεμινάριο που έγινε στις Φιλιππίνες

 

IMG 2931

IMG 3016

IMG 3032

IMG 3033

 

68d18ae1-27f5-48ff-946a-78171790d7c4

 

 

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software