Τ. Ράιτ ένας πρωτάρης για τον τίτλο!

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
p1_wright.jpg Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο προπονητής του Βιλανόβα Τζέι Ράιτ, θα βρεθεί στο final four του NCAA που θα γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο στο Ντιτρόιτ. Οι άλλοι τρεις προπονητές Ρόι Γουίλιαμς του Νορθ Καρολάινα, Τζιμ Καλχούν του Κονέκτικατ και Τομ Άιζο του Μίσιγκαν Στέιτ και σε final four έχουν βρεθεί και τίτλους έχουν πάρει. «Αν βάλεις τις φωτογραφίες των τεσσάρων μας και πεις ποιος δεν ταιριάζει, όλοι θα δείξουν εμένα»!
p1_wright.jpg Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο προπονητής του Βιλανόβα Τζέι Ράιτ, θα βρεθεί στο final four του NCAA που θα γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο στο Ντιτρόιτ. Οι άλλοι τρεις προπονητές Ρόι Γουίλιαμς του Νορθ Καρολάινα, Τζιμ Καλχούν του Κονέκτικατ και Τομ Άιζο του Μίσιγκαν Στέιτ και σε final four έχουν βρεθεί και τίτλους έχουν πάρει. «Αν βάλεις τις φωτογραφίες των τεσσάρων μας και πεις ποιος δεν ταιριάζει, όλοι θα δείξουν εμένα» έλεγε γελώντας ο Ράιτ!

Το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι να βρεθεί το Βιλανόβα στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος ήταν το ματς με το Πίτσμπουργκ (78-76) στον τελικό της περιφέρειας. Μέχρι εκεί είχε φτάσει σαν τραίνο.

Τι είπαν όμως οι τρεις έμπειροι από τίτλους προπονητές για τον ρούκι στην τετράδα Ράιτ;

Ο Ρόι Γουίλιαμς τόνισε χαρακτηριστικά: «Με αυτά που έκανε η ομάδα του στα παιχνίδια κόντρα στο UCLA, το Πίτσμποιυργκ και το Ντουκ, απέδειξε ότι το Βιλανόβα παίζει καλύτερα από τον καθένα τουλάχιστον την δεδομένη χρονικά στιγμή».

«Το Πίτσμπουργκ - Βιλανόβα ήταν ένα από τα παιχνίδια της χρονιάς» είπε ο Τομ Άιζο και συνέχισε: «Θεωρώ ότι ο Τζέι θα έχει κι άλλα final four μέχρι να ολοκληρωθεί η καριέρα του».

Απέναντι λοιπόν στον Καλχούν που δεν έχει χάσει ποτέ του παιχνίδι σε final four (4-0), τον Άιζο που έχει πάει σε πέντε φάιναλ φορ μέσα σε έντεκα χρόνια με τους Σπάρτανς και τον Γουίλιαμς που θα κοουτσάρει για έβδομη φορά σε τελική τετράδα ο Τζέι Ράιτ έχει να σχολιάσει:

«Βλέπεις τις επιτυχίες τους και προσπαθείς να φτάσεις και εσύ σε ένα ανάλογο επίπεδο. Αναζητάς τα στοιχεία από την δουλειά τους που τους έχουν κάνει ξεχωριστούς. Είναι τρεις γίγαντες που πρέπει να αντιμετωπίσω. Στην ίδια θέση του πρωτάρη είχαν βρεθεί κι αυτοί κάποτε. Πέρασαν το βάπτισμα του πυρός και είναι αυτοί που είναι σήμερα»   

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software