Ιστορικό Σεμινάριο (2η μέρα)

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
Με τεράστια επιτυχία, που ίσως όμοιά του να μην έχει γνωρίσει κανένα άλλο σεμινάριο, ολοκληρώθηκε χθες το «Αθήνα 2007». Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ξεκίνησε μιλώντας για pickn roll
επιθέσεις, ακολούθησε ο Ντέιβιντ Μπλατ ο οποίος… ξεσκόνισε το κεφάλαιο «ζώνη με προσαρμογές», ενώ το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με την διάλεξη του Κάρλο Ρεκαλκάτι, ο οποίος αναφέρθηκε στις αποστάσεις που πρέπει να έχουν οι παίκτες μεταξύ τους, κατά την διάρκεια μιας επίθεσ Μετά το τέλος του σεμιναρίου, οι τρεις προπονητές, μίλησαν για την εμπειρία τους τονίζοντας:

 

Ντούσκο Ιβάνοβιτς: «Κάθε φορά που έρχομαι στην Ελλάδα, καταλαβαίνω όλο και περισσότερο πόσο αγάπη έχουν εδώ οι άνθρωποι στο άθλημα. Είναι τρομερή εμπειρία να μιλάω σε Έλληνες προπονητές και όποτε μου ζητάτε θα το κάνω».

 

Ντέιβιντ Μπλατ: Έμεινε κατάπληκτος από το πόσο οργανωμένο ήταν το σεμινάριο. Όλα κύλησαν βάση προγράμματος, προσωπικά δεν μου έλειψε τίποτε κατά την παραμονή μου, ενώ αντελήφθην ότι το επίπεδο τον παρευρισκόμενων ήταν ιδιαίτερα υψηλό».


Κάρλο Ρεκαλκάτι: «Δεν είναι τυχαίο που η Ελλάδα ανήκει στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Με τέτοια σεμινάρια που διοργανώνονται, τόσους πολλούς ενδιαφερόμενους να τα παρακολουθούν, είναι βέβαιο, ότι η χώρα μπασκετικά δεν θα μείνει ποτέ στάσιμη»

 

Φωτογραφίες και από την δεύτερη μέρα του σεμιναρίου, μπορείτε να λάβετε από το www.newsports.gr στο link ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software