"Συγχαρητήρια για τον άθλο"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
ethniki_mikri.jpg Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης απέστειλε επιστολή στην ΕΟΚ με την οποία συγχαίρει το προπονητικό τιμ, αλά και σύσσωμη την Εθνική ομάδα των Ανδρών για τη σπουδαία επιτυχία που σημείωσε στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Πολωνία.

ethniki_megali.jpg Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης απέστειλε επιστολή στην ΕΟΚ με την οποία συγχαίρει το προπονητικό τιμ, αλά και σύσσωμη την Εθνική ομάδα των Ανδρών για τη σπουδαία επιτυχία που σημείωσε στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Πολωνία. 

Αναλυτικά:

"Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να συγχαρεί θερμά την Εθνική ομάδα μπάσκετ των Ανδρών για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία που σημείωσε στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Πολωνία. Πρόκειται για έναν ακόμη άθλο του ελληνικού μπάσκετ, όπως επιβεβαιώνεται από την κατάκτηση ενός χάλκινου μεταλλίου μετά από 60 ολόκληρα χρόνια, αλλά κι από το γεγονός ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα -παρά τις δυσκολίες- κατάφερε να διατηρήσει τη θέση του στην ελίτ, σκορπίζοντας συγκίνηση σε όλους τους φιλάθλους.

Ο ΣΕΠΚ συγχαίρει ιδιαίτερα τον προπονητή και τους συνεργάτες του για την εξαιρετική τους δουλειά κι ακόμη επιθυμεί να αποδώσει τα εύσημα στους παίκτες, σε όλα τα μέλη της ομάδας, αλλά και τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας.

Παράλληλα οι Έλληνες προπονητές εύχονται οι επιτυχίες του «εθνικού μας σπορ», να πολλαπλασιαστούν το χειμώνα και τα επόμενα χρόνια σε όλα τα επίπεδα"

 

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software