Το κλειδί της νίκης επί της Πορτογαλίας

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Ο πρόεδρος του ΣΕΠΚ και προπονητής της Εθνικής ομάδας Παναγιώτης Γιαννάκης, με το ματς με την Πορτογαλία, που έκρινε την είσοδο της Ελλάδας στις «8» καλύτερες ομάδες της Ευρώπης αναφέρθηκε στα στοιχεία που ώθησαν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στη νίκη. Από την αρχή ο «δράκος» είχε ξεκαθαρίσει ότι ένα τέτοιο ματς είναι επικίνδυνο: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες μου, γιατί έκαναν ακριβώς αυτό που έπρεπε στο ματς και κέρδισαν άνετα. Η Πορτογαλία ήταν η ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης και της αξίζουν συγχαρητήρια μόνο και μόνο από το γεγονός αυτό. Συνήθως τα παιχνίδια με θεωρητικά κατώτερο αντίπαλο που κρίνουν μια πρόκριση είναι πολύ πονηρά».

 Σε ερώτηση για το πιο ήταν το κλειδί της νίκης, ο Έλληνας προπονητής σχολίασε: «Γυρίσαμε πολύ καλά την μπάλα, είχαμε καθαρό μυαλό και το σημαντικότερο ήταν ότι παίξαμε καλά σαν ομάδα. Γενικότερα ωστόσο, μέρα με την μέρα η ομάδα παίζει καλύτερο μπάσκετ και αρχίζει να βρίσκει την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της».

 Πλέον… «Έρχεται το επόμενο παιχνίδι που είναι νοκ άουτ. Δεν ξέρουμε τον αντίπαλό μας, όμως είμαι βέβαιος ότι τα παιδιά θα κάνουν τα πάντα και παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις. Η ομάδα ξέρει από τέτοια παιχνίδια και αυτό ίσως να μας βοηθήσει».

 Από την πλευρά του ο προπονητής της Πορτογαλίας Βαλεντίν Μέλνιτσουκ σχολίασε: «Παίξαμε κόντρα στην δεύτερη ομάδα του κόσμου, που αποτελείται από σπουδαίους παίκτες. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου και όλα τα μέλη της αποστολής μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν και την προετοιμασία που είχαμε κάνει»

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software