Κατσικάρης: “Απόλυτη επαγγελματική ευτυχία”

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
Από τις ισπανικές εφημερίδες ενημερωθήκαμε ότι ο Φώτης Κατσικάρης, πριν καν ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος, δέχθηκε πρόταση από την διοίκηση της Βαλένθια να ανανεώσει το συμβόλαιό του έναν ακόμα χρόνο. Ο ίδιος το επιβεβαίωσε στο www.sepk.gr και δεν αρνήθηκε να κάνει στο επίσημο site του ΣΕΠΚ τις πρώτες του... προγραμματικές δηλώσεις!

Τελικά είναι αλήθεια ότι ετοιμάζεται η ανανέωση του συμβολαίου σας;

“Να είναι αλήθεια και οριστικό ότι θα ανανεώσω μέχρι το τέλος του 2009. Υπάρχει μια πλήρη ταύτιση απόψεων με την διοίκηση της ομάδας και αποτελεί κοινή μας απόφαση να συνεχίσουμε μαζί. Προσωπικά ξαφνιάστηκα κάπως, γιατί αν και γνώριζα από το καλοκαίρι τις προθέσεις τους, δεν περίμενα να γίνει τόσο γρήγορα. Ο πρόεδρος το ανακοίνωσε μάλιστα επίσημα σε μια παρουσίαση χορηγών”.


Πλέον ποιοι είναι οι στόχοι της Βαλένθια;

 
 “Η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια πλήρωνε πολλά λεφτά για να συνεργάζεται με παίκτες ονόματα. Είναι δεδομένο ότι αναλογικά με τα χρήματα που δαπανήθηκαν δεν πέτυχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Δεν ήρθαν επιτυχίες ούτε σε εθνικό, ούτε σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Σκοπός μας είναι να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση και να έρθουν επιτυχίες. Έχω μια εξαιρετική συνεργασία με τον Τζόνι Ρότζερς. Πολλές φορές στην Ισπανία είναι πιο σημαντική η θέση του τεχνικού διευθυντή, ακόμα και από αυτή του ίδιου του προπονητή. Μαζί λοιπόν θα χτίσουμε μια ομάδα αξιόμαχη σε όλους τους τομείς”.
 
 Σε βάθος χρόνου δηλαδή τα αποτελέσματα;

 

 “Η ομάδα αυτή την στιγμή είναι κάπως μεγάλη έχει αρκετούς έμπειρους παίκτες. Από την επόμενη σεζόν είναι μέσα στα πλάνα μας να γίνει ανανέωση. Τα αποτελέσματα πρέπει να έρθουν και η ομάδα να διακριθεί. Ο πρόεδρος έχει μια πενταετή συμφωνία με τον ιδιοκτήτη και από κοινού έχουν αποφασίσει ότι μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα η ομάδα πρέπει να είναι στην Ευρωλίγκα και να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα.
 
 Φέτος είσαι ευχαριστημένος από την προετοιμασία και από τον τρόπο που δουλέψατε;

 

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ακολουθήσαμε ένα διαφορετικό πρόγραμμα προπόνησης από ότι οι περισσότερες άλλες ισπανικές ομάδες. Είχα από το ξεκίνημα όλους τους παίκτες στην διάθεσή μου και γενικά θεωρώ ότι έγινε πολύ καλή και ποιοτική δουλειά.
 


Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software