Συγχαρητήρια σε Πανελλήνιο-Ολυμπιακό

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
zouros_ilias_nea Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης απέστειλε το πρωί της Τρίτης του Πάσχα συγχαρητήρια επιστολή στην ΚΑΕ Πανελλήνιος, αλλά και στην ΚΑΕ Ολυμπιακός για την πρόσφατη επιτυχία τους στην Ευρώπη. Οι "Ολυμπιονίκες" προκρίθηκαν στο φάιναλ-φορ του Eurocup, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" στο Final-Four της Ευρωλίγκα.
Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής προς την ΚΑΕ Πανελλήνιος:

"Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του Πανελληνίου για την ιστορική πρόκριση στο Final-4 του Eurocup.

Πρόκειται για ένα σπουδαίο επίτευγμα για το σύλλογο, αλλά και το ελληνικό μπάσκετ και μακάρι η πρόκριση να φέρει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!

Παράλληλα το Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά και τα μέλη του ΣΕΠΚ επιθυμούν να αποδώσουν τα εύσημα στον Ηλία Ζούρο και στους συνεργάτες του για την εξαιρετική δουλειά τους.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς"

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής προς την ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να δώσει θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, για την πρόκριση στο Final-Four της Euroleague.

Πρόκειται για μια σπουδαία επιτυχία, που δείχνει την ποιότητα, αλλά και τη συνέπεια της ομάδας, η οποία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα διεκδικήσει τον ευρωπαϊκό τίτλο.

Το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του ΣΕΠΚ, δεν θέλουν μόνο να αποδώσουν τα εύσημα στο προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού, αλλά παράλληλα να ευχηθούν στην ομάδα να κατακτήσει τον τίτλο και να κάνει την Ελλάδα περήφανη ακόμη μια φορά.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς".


Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software