Δάγλας: «Έφυγα γιατί έπρεπε να το κάνω»

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Ο πρώην πλέον προπονητής του Ηλυσιακού Αλέκος Δάγλας, εξέδωσε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη σελίδα του ΣΕΠΚ. Ο Έλληνας προπονητής φεύγει σαν φίλος από την ομάδα των Ιλισίων και τονίζει:

“Όπως έχω μάθει σε όλη την πορεία της προπονητικής μου καριέρας, αναλαμβάνω πάντα τις ευθύνες μου. Αυτό έκανα και την δεδομένη στιγμή. Θεωρώ ότι ο Ηλυσιακός χρειάζεται μια ένεση ψυχολογίας, για να βγει από το αγωνιστικό αδιέξοδο και η μόνη λύση ήταν η παραίτησή μου.....

Είμαι βέβαιος ότι η ομάδα θα βρει άμεσα τον δρόμο της και όχι απλά θα σωθεί αλλά θα πραγματοποιήσει και μια ανταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα που στήθηκε με μεράκι και εξαιτίας κάποιων συγκυριών έχει βρεθεί χωρίς νίκη.

Νοιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Τάσο Δελημπαλταδάκη και τους συνεργάτες μου Γκαγκαουδάκη, Σταϊκόπουλο, Παπαδόπουλο και Στρέγκλο, οι οποίοι καθόλη την διάρκεια της παραμονής μου στην ομάδα μου παρείχαν την τέλεια συνεργασία.

Τέλος ένα ξεχωριστό ευχαριστώ ανήκει στους παίκτες μου, οι οποίοι ακόμα και την ύστατη στιγμή προσπάθησαν να με μεταπείσουν για να μείνω στην ομάδα. Τελειώνοντας θα ήθελα να πω σε όλα τα παιδιά του Ηλυσιακού, ότι το καλύτερο δώρο που μπορούν να μου κάνουν είναι να παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, ανεπηρέαστοι προκειμένου ο Ηλυσιακός να λάβει αυτά που του πρέπουν μέσα από το κατά τα άλλα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που λαμβάνει μέρος».

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software