Επιτυχημένο το σεμινάριο της Αμαλιάδας

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

geniki Με σημαντική επιτυχία διεξήχθη σήμερα (12/03) το τοπικό σεμινάριο προπονητικής που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στην Αμαλιάδα, στο περιθώριο του 19ου All Star Game που λαμβάνει χώρα στον Πύργο. geniki Με σημαντική επιτυχία διεξήχθη σήμερα (12/03) το τοπικό σεμινάριο προπονητικής που διοργάνωσε σήμερα ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στην Αμαλιάδα, στο περιθώριο του 19ου All Star Game που λαμβάνει χώρα στον Πύργο.

Όσοι έδωσαν το «παρών» και παρακολούθησαν, είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν πλούσιες εμπειρίες από δύο σπουδαίους ομιλητές. Στο πρώτο μέρος δόθηκε βήμα στον άμεσο συνεργάτη του Ντούσαν Ίβκοβιτς στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Αγγέλου, ο οποίος παρέθεσε τις απόψεις του αναφορικά με τη σημασία της ισορροπίας στο μπάσκετ, με το «μενού» να περιλαμβάνει πολύ καλό ασκησιολόγιο.

Ο Έλληνας τεχνικός με δηλώσεις του στον ΣΕΠΚ, τόνισε χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για μία ακόμα σημαντική πρωτοβουλία του ΣΕΠΚ, που σε δύσκολους καιρούς προσπαθεί με τις μικρές του δυνάμεις να σπείρει ιδέες και γνώσεις στον αιμοδότη του ελληνικού μπάσκετ, την επαρχία».

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο ασίσταντ κόουτς του πρωταθλητή Ελλάδας, Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ιτούδης, αναφέρθηκε στην «ατομική προπόνηση του Παναθηναϊκού», μεταφέροντας τις υψηλές του παραστάσεις...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΣΕΠΚ: «Εκτιμώ τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης και μου αρέσει πολύ να λαμβάνω μέρος στα σεμινάρια, ανταλάσσοντας απόψεις με τους συναδέλφους μου. Χαίρομαι αν κατάφερα να… ερεθίσω έστω και σε ένα βαθμό τα μυαλά όσων παραβρέθηκαν. Είναι πολύ καλό να διοργανώνονται τέτοιες εκδηλώσεις. Όσον αφορά το All Star Game, είναι ένα ενδιαφέρον προϊόν και εύχομαι να μαζευτεί ο κόσμος και να διασκεδάσει το παιχνίδι όσο γίνεται».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σύνδεσμος νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κ.Βασίλη Νιπεργιάλη για τη σημαντική συμβολή του στην τέλεση του σεμιναρίου.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software