Ο Σ.Ε.Π.Κ. προσφέρει δωρεάν Ιστοσελίδα σε όλα τα μέλη του

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Μετά από απόφαση του Δ.Σ. του ΣΕΠΚ, εγκρίθηκε η δημιουργία προσωπικών ιστοσελίδων των μελών μας. Ο Σύνδεσμος με αυτή την κίνηση έχει σαν σκοπό να βοηθήσει τα μέλη του στο κομμάτι της αναζήτησης εργασίας, αλλά και της πλήρους προσωπικής τους προβολής.
Ο Σ.Ε.Π.Κ. σε συνεργασία με την εταιρεία e-genius , η οποία ειδικεύεται σε θέματα διαδικτύου και έχει ήδη κατασκευάσει το κεντρικό Portal του Σ.Ε.Π.Κ. θα κατασκευάσει για κάθε ενδιαφερόμενο προπονητή μια ξεχωριστή και συνάμα άμεσα συνδεδεμένη με το κεντρικό portal του ΣΕΠΚ ιστοσελίδα, μέσα από την οποία θα έχει την δυνατότητα να εκθέτει τα προσωπικά του στοιχεία (π.χ. το βιογραφικό του, το φωτογραφικό ύλικό του, τα στοιχεία επικοινωνία τους κτλ). Με αυτό τον τρόπο θα έχει την δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τον υποψήφιο εργοδότη του (και όχι μόνο), μέσα από τον προσωπικό του χώρο στο Ίντερνετ καθώς και το επαγγελματικό του e-mail που επίσης θα δημιουργήσουμε.

Όλα αυτά φυσικά θα πραγματοποιηθούν εντελώς δωρεάν για τα ενεργά μέλη του ΣΕΠΚ, αφού ο Σύνδεσμος θα αναλάβει εξ' ολοκλήρου τα έξοδα για την συγκεκριμένη αναβάθμιση - προβολή.

Για περισσότερες πληροφορίες επιλέξτε τις παρακάτω ενότητες. 

{slide=Τι περιλαμβάνετε στο πακέτο της δημιουργίας Ιστοσελίδας}
Κάθε ενεργό μέλος του Σ.ΕΠ.Κ. που θα κάνει αίτηση για την δημιουργία Προσωπικής Ιστοσελίδας θα έχει τα παρακάτω οφέλη:

 • Δημιουργία προσωπικής δυναμικής ιστοσελίδας η διεύθυνση της οποία θα έχει την μορφή: http://www.sepk-member.gr/το όνομα του μέλους
 • Ένταξή τους (εφόσον το επιθυμούν) στην on-line "Εύρεση Εργασίας".

           Η Εύρεση Εργασίας θα είναι ένα απλό εργαλείο στο οποίο ο κάθε παράγοντας ομάδας θα μπορεί να επιλέξει μέσα από απλά κριτήρια αναζήτησης τον προπονητή με τον οποίο θέλει να συνεργαστεί.

           Πιο αναλυτικά: Με την αίτηση του προπονητή - μέλους για την δημιουργία Ιστοσελίδας, το μέλος θα μπορεί να επιλέξει σε πιο Νομό θα ήθελε να εργαστεί και σε ποιές κατηγορίες. Τα στοιχεία αυτά θα καταχωρούνται σε μία κεντρική βάση δεδομένων στην οποία θα έχουν πρόσβαση οι παραγοντες οι οποίοι εισάγοντας τα κριτήριά τους, θα μπορούν να δούν τους προπονητές που τα πληρούν καθώς και να μπούν στην προσωπική - αναλυτική ιστοσελίδα του προπονητή και να διαβάσουν τα στοιχεία τους. 

 • Δημιουργία e-mail της μορφής όνομα_μέλους@sepk-member.gr

          Το e-mail αυτό θα έχει αποθηκευτικό χώρο 3,5 GB (3.500 ΜΒ) και θα υποστηρίζει όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες (POP3, IMAP, IMAP2, IMAP4, SSL, WEB MAIL)

        Με αυτόν τον τρόπο το μέλος του Σ.Ε.Π.Κ. θα έχει ένα σίγουρο και επαγγελματικό e-mail, χωρίς να χρειάζεται ποια να χρησιμοποιεί freeware υπηρεσίες όπως το yahoo mail, το hotmail, το google mail κ.α. που έχουν σημαντικούς περιορισμούς ή να είναι δεσμευμένος από την εταιρεία με την οποία έχει σύνδεση στο ίντερνετ και να μην μπορεί να την αλλάξει αν το επιθυμεί γιατί θα χάσει και το e-mail του.

{/slide}

{slide=Δικαιολογητικά}

        Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την ενεργοποίηση είναι :

 • Βιογραφικό σημείωμα (σε ηλεκτρονική μορφή)
 • Αθλητικό / προπονητικό φωτογραφικό υλικό του μέλους (σε ηλεκτρονική μορφή)
 • Στοιχεία επικοινωνίας :
  • Ονοματεπώνυμο,
  • Αριθμό μητρώου Σ.Ε.Π.Κ.
  • Διεύθυνση (Νομός, Δήμος,Περιοχή, Τ.Κ.)
  • Τηλ. Επικοινωνίας (Κινητό, Fax, email),
  • Επιθυμητή ονομασία για το e-mail
 • Συμπλήρωση της αίτησης “Επιθυμία Ένταξης στην on-line Εύρεση Εργασίας”  και Αποδοχή των όρων λειτουργίας και χρήσης της προσωπικής ιστοσελίδας του ΣΕΠΚ

       Την βασική αίτηση μπορείτε να την κατεβάσετε και να την συμπληρώσετε πατώντας σε έναν από τους παρακάτω συνδέσμους:

       Αίτηση σε μορφή Word

       Αίτηση σε μορφή PDF

{/slide}

{slide=Αποστολή Υλικού - Τρόποι Επικοινωνίας}

        Η αποστολή των ανωτέρω Δικαιολογητικών θα μπορεί να γίνεται με τους εξής τρόπους:

 • Ταχυδρομικά ή με προσωπική παράδοση στα γραφεία του Σ.Ε.Π.Κ.
        Λ. Συγγρού 230, τ.κ. 17672, Αθήνα, Καλλιθέα

{/slide}

{slide=Όροι Χρήσης}

           Με την συμπλήρωση και την αποστολή της αίτησης και των δικαιολογητικών για την Δημιουργία Προσωπικής Ιστοσελιδας το μέλος συμφωνεί με τους παρακάτω όρους:

 • Στα κείμενα που θα αποστείλει δεν θα κάνει σχολιάσμό που να προσβάλει άλλο μελος, τον Σύνδεσμο, παράγοντες του χώρου του μπάσκετ ή άλλους αθλητικούς φορείς
 • Στα κείμενα απαγορεύεται η αναφορά άλλης εργασίας πέραν την προπονητικής
 • ο Σ.ΕΠ.Κ. διατηρεί το δικαίωμα της ενεργοποίησης και της απενεργοποίησης της προσωπικής ιστοσελίδας των μελών του σε περιπτώσεις που αντιτίθενται με το καταστατικό του Συνδέσμου και τον Κανονισμό Προπονητών καθώς και των υποχρεώσεών του έναντι του Συνδέσμου (π.χ. καταβολής συνδρομών, παρακολούθηση σεμιναρίων κλπ.)
 • Ο Σ.Ε.Π.Κ. διατηρεί το δικαίωμα της κατάργησης της συγκεκριμένης παροχής από την στιγμή που θα κριθεί αναγκαίο από το Διοικητικό Συμβούλιο.

{/slide} 

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software