"Η σημαντικότερη της καριέρας μου"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
katsikaris Η Μπιλμπάο των Βάσκων και των... Ελλήνων προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στους τελικούς της ACB κι ο Φώτης Κατσικάρης βρίσκεται στον 7ο ουρανό! 

Κυριολεκτικά (μετά το τέλος του ματς οι παίκτες του τον "πέταξαν" στον αέρα πανηγυρίζοντας) και μεταφορικά, καθώς πρόκειται για μια σπουδαία επιτυχία, μετά από δύο συνεχόμενα "break".


Ο ΣΕΠΚ αισθάνεται την επιθυμία να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Φώτη Κατσικάρη, που συνεχίζει να μας κάνει περήφανους στο εξωτερικό, αλλά παράλληλα να αποδώσει τα εύσημα σε δύο Έλληνες παίκτες, τον Κώστα Βασιλειάδη και τον Δημήτρη Μαυροειδή που απολαμβάνουν την επιτυχία.

Μετά το τέλος του ματς ο Φώτης Κατσικάρης δήλωσε: "Είναι μια μεγάλη βραδιά για την πόλη του Μπιλμπάο. Πετύχαμε κάτι μοναδικό. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου διότι το πίστεψαν. Για τον κόσμο τι να πω. Ήταν πάλι συγκλονιστικός. Αν μπορούσα θα τους αγκάλιαζα όλους έναν-έναν, αλλά θα μου ήθελε τρεις μέρες και έχουμε μπροστά μας τώρα τον τελικό!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, ακόμη και μετά τον περσινό χαμένο ημιτελικό του Eurocup με την Άλμπα, όπου η γκρίνια ήταν αρκετή. Η σημερινή βραδιά είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Μακάρι να παίξουμε του χρόνου στην Ευρωλίγκα. Θα είναι η καλύτερη επιβράβευση και περιμένουμε την επίσημη απόφαση".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software