Όλοι οι φίλοι παρόντες στην κοπή της πίτας

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

350045.jpg Το ετήσιο μπασκετικό ραντεβού του Συνδέσμου στο ξενοδοχείο Intercontinental για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποιήθηκε παρουσία πολλών και σημαντικών ανθρώπων τόσο της πολιτικής, όσο και του αθλητισμού. Τιμητικές βραβεύσεις σε πέντε προσωπικότητες που έχουν στιγματίσει τον χώρο και βραβεία σε όλους τους προπονητές που κατέκτησαν πρωτάθλημα, ή πέτυχαν άνοδο με τις ομάδες τους.

350040.jpg Το ετήσιο μπασκετικό ραντεβού του Συνδέσμου στο ξενοδοχείο Intercontinental για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποιήθηκε παρουσία πολλών και σημαντικών ανθρώπων τόσο της πολιτικής, όσο και του αθλητισμού. Τιμητικές βραβεύσεις σε πέντε προσωπικότητες που έχουν στιγματίσει τον χώρο και βραβεία σε όλους τους προπονητές που κατέκτησαν πρωτάθλημα, ή πέτυχαν άνοδο με τις ομάδες τους.

 

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση η Υπερνομάρχης Αθηνών και Πειραιώς Ντίνα Μπέη, ο Δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας, η βουλευτής Μιλένα Αποστολάκη, ο Γ.Γ.Α Σταύρος Δουβής, ο πρώην Γ.Γ.Α. Νίκος Έξαρχος, ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Σαράντης Κόκκαλης, ο εκπρόσωπος του δημάρχου Αθηναίων Βασίλης Κικίλιας, ο Δήμαρχος Υμηττού Χρήστος Ζούπας, οι πρώην πρόεδροι του ΣΕΠΚ κ.κ. Αναστασάτος και Κυρίτσης. ο Κώστας Μουρούζης, ο Βασίλης Γκούμας, ο Θόδωρος Βιδάλης, ο Λάζαρος Βορεάδης, ο Βύρων Κρίθαρης και πολλοί άλλοι.

350038.jpg Πρώτο τιμώμενο πρόσωπο της βραδιά ήταν ο Γιώργος Τρόντζος, τον οποίο βράβευσε ο πρόεδρος του ΣΕΠΚ Παναγιώτης Γιαννάκης, ακολούθως τιμήθηκε ο Θύμιος Φιλίππου από τον Σταύρο Δουβή, ο Κώστας Δήμου από την Μιλένα Αποστολάκη, Ο Γιάννης Παλάτος από την Υπερνομάρχη Ντίνα Μπέη, ενώ η εκπρόσωπος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έλαβε το βραβείο του απόντα λόγω υποχρεώσεων Τάσου Στεφάνου από τον Παναγιώτη Φασούλα, καθώς και του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς από τον Χρήστο Ζούπα.

Στους χαιρετισμούς των παρευρισκομένων θίχτηκαν πολλά και σημαντικά θέματα. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παναγιώτης Γιαννάκης αποκάλυψε ότι ο ΣΕΠΚ έχει ζητήσει από την ΕΟΚ και την πολιτεία την ίδρυση σχολής προπονητών Δ κατηγορίας που θα απευθύνεται αποκλειστικά στις μικρές ηλικίες, ενώ παράλληλα ζήτησε από τους αρμόδιους φορείς να εφαρμόζουν πλήρως τον κανονισμό προπονητών.

350039.jpg Ο Παναγιώτης Φασούλας, αφού παραδέχθηκε ότι με τους προπονητές του σαν παίκτης δεν είχε πάντα τις καλύτερες δυνατές σχέσεις, ωστόσο τόνισε ότι ο προπονητής είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του αθλήματος. Αποδείχθηκε μάλιστα διαβασμένος, αφού γνώριζε την επιμορφωτική δράση του ΣΕΠΚ και μάλιστα την εξήρε, ενώ φυσικά έκανε το ανάλογο χιούμορ που του έτυχε να βραβεύσει άνθρωπο του Παναθηναϊκού.

Όσοι ενδιαφέρονται να δημοσιεύσουν δωρεάν φωτογραφίες: http://www.newsports.gr στο link Δελτία Τύπου

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software