Ο Χουγκάζ στον ΟΦΗ

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
hougaz Ο Κρις Χουγκάζ είναι ο αντικαταστάτης του Βαγγέλη Βλάχου στον πάγκο του ΟΦΗ, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη.

Ο πρώην προπονητής του Ηρακλή, που έχει εμπειρία από την Α1 ως ασίσταντ κόουτς στον Πανιώνιο και στην Καβάλα, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της κρητικής ομάδας λέγοντας:

Ποια είναι η άποψή σας σχετικά με τον ΟΦΗ;

"Είχε ατυχή αποτελέσματα. Δεν έχω όμως σαφή εικόνα. Θέλω να δω  από κοντά την ομάδα. Πρέπει να δραστηριοποιηθούμε όλοι, ώστε  έχοντας την  κατάλληλη ψυχολογία, να μπορέσει η ομάδα να βρει το δρόμο της".

Είχατε αγωνιστεί σε αυτήν την ομάδα ως παίκτης την περίοδο 2000-2001. Τι  σημαίνει για εσάς ΟΦΗ;

"Από το Ηράκλειο και από τον ΟΦΗ, έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Εδώ γέννησε η σύζυγός μου τα (δίδυμα) παιδιά μου, ενώ είχα και πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους του νησιού  και αναμνήσεις.

Ξέρω την δυναμική της ομάδας και του κόσμου ιδιαίτερα. Ο ΟΦΗ με τον κόσμο που έχει την διοίκηση και τους παίκτες, είναι ομάδα που πληροί όλες τις προδιαγραφές".

Κατά την διάρκεια της παρουσίας σας  άλλες ομάδες, οι παίχτες εμφανίσθηκαν ψυχωμένοι και έτοιμοι να παλέψουν για την νίκη σε αντίθεση με ότι είχαν παρουσιάσει μέχρι τότε. Πως το δικαιολογείτε;

Η αρχή είναι αυτή. Η δουλειά του παίκτη  είναι αυτή. Να μπαίνει στο παρκέ και να τα δίνουν όλα. Να είναι ψυχωμένοι. Αυτό είναι η βασική αρχή του μπάσκετ. Τον ίδιο δρόμο ακολουθώ κι εγώ. Μέσα από την δουλειά θα βγάλουμε όλα τα στοιχεία εκείνα που χρειάζεται μια ομάδα. Η εικόνα πάντως που θα βγάζει η ομάδα θα έχει αγωνιστικότητα, ψυχή και πάθος. Το μπάσκετ  το αγαπώ και θέλω να δώσω όλο μου τον εαυτό".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software