Κυκλοφορεί το “Basketball Coach” No 25

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

basketballcoach_48sel_low_eksofilo.jpg Με ένα μεγάλο αφιέρωμα στον ζωντανό θρύλο του κολεγιακού μπάσκετ Μπόμπι Νάιτ μας επισκέπτεται για πρώτη φορά στο 2008 το επίσημο περιοδικό του ΣΕΠΚ “basketball coach”, το οποίο θα διανεμηθεί στα ενεργά μέλη του Συνδέσμου. Δηλώσεις που έγραψαν ιστορία, ανέκδοτες καταστάσεις και μπασκετικά αποτυπώματα του εκκεντρικού πλην κορυφαίου Αμερικάνου προπονητή, ξεδιπλώνονται σε ένα τετρασέλιδο άρθρο που αξίζει κάθε προπονητής να αναγνώσει.

basketballcoach_48sel_low_eksofilo.jpg Με ένα μεγάλο αφιέρωμα στον ζωντανό θρύλο του κολεγιακού μπάσκετ Μπόμπι Νάιτ μας επισκέπτεται για πρώτη φορά στο 2008 το επίσημο περιοδικό του ΣΕΠΚ “basketball coach”. Δηλώσεις που έγραψαν ιστορία, ανέκδοτες καταστάσεις και μπασκετικά αποτυπώματα του εκκεντρικού πλην κορυφαίου Αμερικάνου προπονητή, ξεδιπλώνονται σε ένα τετρασέλιδο άρθρο που αξίζει κάθε προπονητής να αναγνώσει.

Οι συνάδελφοι που πήγαν στις ΗΠΑ με υποτροφίες συνεχίζουν να μας... βομβαρδίζουν με προπονήσεις και plays κολεγιακών αλλά και ΝΒΑ ομάδων, ενώ ο γυμναστής του Πανιωνίου Κώστας Χατζηχρήστος καταθέτει τις γνώσεις του σχετικά με την πρόληψη τραυματισμών στους χιαστούς συνδέσμους.

Επίσης υπάρχει πλούσιο φωτορεπορτάζ από την κοπή της πίτας, τόσο σε Αθήνα όσο και σε Θεσσαλονίκη.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software