Η σκυτάλη στο Ναύπλιο

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
skourtopoulls Η σκυτάλη των Τοπικών Σεμιναρίων του ΣΕΠΚ δίδεται στο Ναύπλιο, που θα φιλοξενήσει τρεις καταξιωμένους ομιλητές την Παρασκευή και το Σάββατο (15-16 Ιουνίου). Συγκεκριμένα θα μιλήσουν οι Θανάσης Σκουρτόπουλος, Θανάσης Παπαχατζής και Γιώργος Ζευγώλης.

Το "Ναύπλιο 2012" θα διεξαχθεί στο τοπικό κλειστό γυμναστήριο υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης και με την αρωγή του ΕΣΚΑΚ και του Δήμου Ναυπλίου.

Την αρχή θα κάνει την Παρασκευή (16.30) ο Θανάσης Παπαχατζής με την "Διδασκαλία της ντρίμπλας στο σύγχρονο μπάσκετ: τα βάσικα". Θα ακολουθήσει στις 18.00 ο Γιώργος Ζευγώλης με την ομιλία του για "την επίθεση εναντίον MtM". Η πρώτη ημέρα θα ολοκληρωθεί με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να αναλύει την "ανάπτυξη του αιφνιδιασμού και το επιθετικό transition".

Το Σάββατο οι ομιλίες θα ξεκινήσεις στις 09.30 με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να μιλάει για "βελτίωση ατομικής τεχνικής ψηλών παικτών". Στις 11.00 ο Θανάσης Παπαχατζής θα συνεχίσει την πρώτη του ομιλία "διδασκαλίας της ντρίμπλας στο σύγχρονο μπάσκετ", αναφερόμενος στο κομμάτι "1vs 1 ως 5 vs 5". Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί στις 12.30 με τον Γιώργο Ζευγώλη και την "αμυντική τακτική σε ζώνη 3-2, η οποία γίνεται match-up".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software