Παρών στη γιορτή του μπάσκετ

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

allmikri.jpg Όλα είναι έτοιμα για τη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ, το Φάιζερ All-Star Game που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Αμαλιάδα, υπό την αιγίδα του ΕΣΑΚΕ. Το μεσημέρι της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου, παρουσία του Σύνδεσμου Ελλήνων Προπονητών.

allmegali.jpg

Όλα είναι έτοιμα για τη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ, το Φάιζερ All-Star Game που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Αμαλιάδα, υπό την αιγίδα του ΕΣΑΚΕ και με τη συμμετοχή του Σύνδεσμου Ελλήνων Προπονητών.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο ΣΕΠΚ εκπροσωπήθηκε από τον ταμία του Συνδέσμου, Σωκράτη Ηλιάδη, ο οποίος τόνισε: "Συγχαίρουμε τους παίκτες και τον ΕΣΑΚΕ για τη διεξαγωγή αυτής της γιορτής. Σκοπός μας είναι να βοηθούμε το μπάσκετ να προοδεύει και να διακρίνεται. Η συμμετοχή όλων στο All Star Game αποτά μεγαλύτερη σημασία διότι γίνεται στην πληγείσα από τις φωτιές περιοχή, κάτι που δείχνει την ευαισθησία του μπάσκετ. Ο ίδιος ο πρόεδρός μας, ο Παναγιώτης Γιαννάκης αποτελεί ενεργό κομμάτι της γιορτής Είμαστε σίγουροι από την ικανότητα αυτών των ανθρώπων που έχουν πολυετή εμπειρία από τη διοργάνωση παρόμοιων εκδηλώσεων για την επιτυχία της γιορτής".

Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι του ΕΣΑΚΕ, του ΠΣΑΚ, της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και των χορηγών. Όλοι τους μίλησαν για τη γιορτή του μπάσκετ, που αποκτά ιδιαίτερη σημασία τη φετινή χρονιά λόγω της διεξαγωγής των εκδηλώσεων στην πληγείσα τις πυρκαγές περιοχή της Αμαλιάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πάγκο των Ελλήνων (Greek Stars) θα καθίσει ο προπονητής του Ολυμπιακού και πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών, Παναγιώτης Γιαννάκης μαζί με τον Θανάση Σκουρτόπουλο τεχνικό του Αιγάλεω. Τους ξένους θα κοουτσάρουν οι Ζελικο Ομπράντοβιτς και Γκόρντον Χέρμπερτ.

Στο All-Star Game των Ελπίδων (Βορρά και Νότου) επιλέχτηκαν για το ρόλο των προπονητών οι Δημήτρης Ιτούδης (Παναθηναϊκός), Κρις Χουγκάζ (Πανιώνιος), Γιάννης Σφαιρόπουλος (Ολυμπιακός) και Δημήτρης Πρίφτης (ΑΕΚ).

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software