Κουτσοκέρας: "Καταλαβαίνεις το μέγεθος"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

koutsokeras Ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας, ο νέος assistant coach που προστέθηκε στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού, μιλάει στο Sepk.gr για αυτό το νέο βήμα στην καριέρα του, αλλά και για τις πρώτες του εντυπώσεις στους "ερυθρολεύκους".


Ο Κουτσοκέρας, που είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Γιώργο Μπαρτζώκα (στην Ολύμπια Λάρισας), έχει εργαστεί ακόμη στον Γυμναστικό Λάρισας, στον Αμπελώνα, στην Κομοτηνή, αλλά έχει ακόμη διατελέσει και head coach στην Α1 με την Ολύμπια.

Φέτος θα αποτελέσει μέλος του τεχνικού τιμ του Ολυμπιακού μαζί με τους Μπαρτζώκα, Παππά, Τόμιτς και Μαρμαρινό.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Κάθε μέρα που περνάει καταλαβαίνεις περισσότερο το μέγεθος αυτής της ομάδας" ήταν τα πρώτα του λόγια και συνέχισε λέγοντας: "Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό. Οι παίκτες αποτελούν παραδείγματα χαρακτήρα και εργατικότητας. Πρόκειται για μεγάλες προσωπικότητες, που δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά".

Πήρε το βάπτισμα του πυρός στο πρόσφατο τουρνουά που έπαιξε ο Ολυμπιακός στη Γερμανία για το οποίο υπογράμμισε: "Στα δύο πρώτα παιχνίδια είχαμε πάρα πολύ καλή παρουσία, με αμυντικό προσανατολισμό και πολύ λίγα λάθη. Μέσα από τη διαδικασία ανάλυσης των παιχνιδιών, διορθώσαμε και βελτιώσαμε αρκετά πράγματα.

Το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με τη Μακάμπι ήταν απλά μια κακή παρένθεση, καθώς ορισμένοι παράγοντες μας ανάγκασαν να χάσουμε τη συγκέντρωση μας".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software