Αναβάθμιση και αλλαγή

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

xatzikiriakidis Η επιλογή του Αστέριου Καλύβα να ενταχθεί στο τιμ του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον Πανιώνιο άφησε κενό στη τεχνική ηγεσία του Πιερικού Αρχέλαου. Ο σύλλογος της Κατερίνης βρήκε τον προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β' εθνικής στο πρόσωπο του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη. Ο 43χρονος Θεσσαλονικιός κόουτς έχει καθοδηγήσει τεχνικά ως πρώτος ομάδες όπως η ΜΕΝΤ, ο Αίαντας Ευόσμου, ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου, η Γουμένισσα, η Αναγέννηση/Φλόγα, ο Ηρακλής και οι Ίκαροι Σερρών. xatzikiriakidis Η επιλογή του Αστέριου Καλύβα να ενταχθεί στο τιμ του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον Πανιώνιο άφησε κενό στη τεχνική ηγεσία του Πιερικού Αρχέλαου. Ο σύλλογος της Κατερίνης βρήκε τον προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β' εθνικής στο πρόσωπο του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη. Ο 43χρονος Θεσσαλονικιός κόουτς έχει καθοδηγήσει τεχνικά ως πρώτος ομάδες όπως η ΜΕΝΤ, ο Αίαντας Ευόσμου, ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου, η Γουμένισσα, η Αναγέννηση/Φλόγα, ο Ηρακλής και οι Ίκαροι Σερρών.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Πιερικού ο νέος τεχνικός της ομάδας δήλωσε:

"Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή το να βρίσκομαι στις τάξεις ενός ιστορικού σωματείου όπως ο Πιερικός Αρχέλαος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και εύχομαι, με συνέπεια, καθημερινή προσπάθεια και υγεία πάνω από όλα, να πορευτούμε στο υπόλοιπο της χρονιάς και να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουν τεθεί.

Tέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω για αυτό το χρονικό διάστημα της ανάρρωσής μου, τα Εκπαιδευτήρια «Φρυγανιώτη» και τον κύριο και την κυρία Φρυγανιώτη προσωπικά, τον κόουτς Θόδωρο Ροδοπούλου, καθώς και την Ακαδημία «Αστέρια» για την ηθική, ψυχολογική και επαγγελματική συμπαράσταση που παρείχαν σε μένα και την οικογένειά μου ".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software