Skip to main content

Ο Πρίφτης ομιλητής στο Αγρίνιο

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

priftisΟ Δημήτρης Πρίφτης είναι ο νέος ομιλητής που θα δώσει το παρών στο Τοπικό Σεμινάριο που θα διοργανώσει αυτό το Σαββατοκύριακο (2-3 Μαρτίου) ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαιρισης σε συνεργασία με την ΕΟΚ και την ΕΣΚΑΒΔΕ στο Αγρίνιο. Ο έμπειρος προπονητής θα πάρει τη θέση του Θανάση Σκουρτόπουλου, που δεν μπορεί να παρευρυθεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, καθώς πριν μερικές ημέρες ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Κεραυνού στην Κύπρο.  priftisΟ Δημήτρης Πρίφτης είναι ο νέος ομιλητής που θα δώσει το παρών στο Τοπικό Σεμινάριο που θα διοργανώσει αυτό το Σαββατοκύριακο (2-3 Μαρτίου) ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαιρισης σε συνεργασία με την ΕΟΚ και την ΕΣΚΑΒΔΕ στο Αγρίνιο.

Ο έμπειρος προπονητής θα πάρει τη θέση του Θανάση Σκουρτόπουλου, που δεν μπορεί να παρευρυθεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, καθώς πριν μερικές ημέρες ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Κεραυνού στην Κύπρο.

Ο Δημήτρης Πρίφτης θα μιλήσει για την "ανάπτυξη του επιθετικού transition" και την "ατομική προπόνηση και συνεργασίες ψηλών παικτών".

Ο έτερος ομιλητής θα είναι ο Κώστας Μίσσας που θα αναλύσει τις "βασικές αρχές άμυνας man-to-man" και τους "τρόπους βελτίωσης του σουτ".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών