Πρωτοποριακό και εντυπωσιακό Σεμινάριο

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

asteras_seminario_003 Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε το Τοπικό Σεμινάριο που διοργάνωσε ο ΣΕΠΚ την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στη Λάρισα. Δεκάδες προπονητές έδωσαν το παρών και παρακολούθησαν τις χορταστικές ομιλίες του Κώστα Μίσσα, του Ηλία Ζούρου και του Δημήτρη Πρίφτη.

asteras_seminario_003 asteras_seminario_012 Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε το Τοπικό Σεμινάριο που διοργάνωσε ο ΣΕΠΚ την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στη Λάρισα.

Περίπου 80 προπονητές από τη Λάρισα, την υπόλοιπη Θεσσαλία και τις τριγύρω περιοχές αποτέλεσαν το ακροατήριο των τριών ομιλητών, που κέρδισαν ένα ζεστό χειροκρότημα. Οι προπονητές που έδωσαν το παρών παρακολούθησαν τις χορταστικές ομιλίες του Κώστα Μίσσα, του Ηλία Ζούρου και του Δημήτρη Πρίφτη

Ο Κώστας Μίσσας μίλησε για "παραδειγματικές προπονήσεις στις μικρές ηλικίες", ενώ την πρώτη ημέρα του Σεμιναρίου ο Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε σε "επιθετικές τακτικές στο low-post", ενώ ο Ηλίας Ζούρος στην "επίθεση hand-off".

Την Κυριακή οι Ζούρος και Πρίφτης προχώρησαν σε μια πρωτοποριακή ταυτόχρονη ομιλία, κάτι που είχε να συμβεί πολλά χρόνια σε Σεμινάριο προπονητικής. Οι δύο προπονητές παρουσίασαν μια "ημερήσια προπόνηση" και εν συνεχεία προχώρησαν πιο συγκεκριμένα σε αμυντικές ασκήσεις, πριν ολοκληρώσουν απαντώντας σε ερωτήσεις του κοινού.

Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό και οι προπονητές που έδωσαν το παρών έμειναν εντυπωσιασμένοι.

Το DVD έχει βιντεοσκοπηθεί και διατίθεται από γραφεία του ΣΕΠΚ.

asteras_seminario_006

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software