Μαζί και στην Χαλκίδα

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
kalafas Η παρουσία του στον πάγκο του Ικάρου κρίνεται ως επιτυχημένη κι έτσι ο Γιώργος Καλαφατάκης θα ακολουθήσει τον Ίκαρο στην Χαλκίδα. Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία και για τη νέα σεζόν, καθώς κανείς δεν έχει ξεχάσει πως μετά την έλευση του έμπειρου τεχνικού η ομάδα της Καλλιθέας κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της να μπει στα πλέι οφ της Α1. kalafas Η παρουσία του στον πάγκο του Ικάρου κρίνεται ως επιτυχημένη κι έτσι ο Γιώργος Καλαφατάκης θα ακολουθήσει τον Ίκαρο στην Χαλκίδα. Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία και για τη νέα σεζόν, καθώς κανείς δεν έχει ξεχάσει πως μετά την έλευση του έμπειρου τεχνικού η ομάδα της Καλλιθέας κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της να μπει στα πλέι οφ της Α1.

Η ανακοίνωση του Ικάρου αναφέρει:
"Ο Γιώργος Καλαφατάκης θα βρίσκεται στο τιμόνι του Ικάρου Χαλκίδας και την περίοδο 2013-14, μετά τη συμφωνία του με την διοικούσα επιτροπή της ομάδας

Στο τιμόνι του Ίκαρου Χαλκίδας θα συνεχίσει και την περίοδο 2013-14 ο Γιώργος Καλαφατάκης! Ο έμπειρος τεχνικός συναντήθηκε με την Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας και συμφώνησαν στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ίκαρο Χαλκίδας.

«Μετά την περσινή πολύ καλή χρονιά, είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον Ίκαρο. Ιδίως τώρα που ανοίγει ένα νέο «κεφάλαιο» στην ιστορία της ομάδας με την «μετακόμιση» της στην Χαλκίδα. Οι άνθρωποι της νέας διοίκησης έχουν όραμα και θέλουν να κάνουν προσεκτικά βήματα, ώστε ο Ίκαρος να συνεχίσει την πετυχημένη παρουσία του στην Α1. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη και όλοι μαζί θα δουλέψουμε σκληρά, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου», δήλωσε ο Γιώργος Καλαφατάκης.

Από την πλευρά τους, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής προχώρησαν στην ακόλουθη δήλωση: «Ο κόουτς Καλαφατάκης έκανε πολύ καλή δουλειά την προηγούμενη περίοδο, οδηγώντας τον Ίκαρο στην καλύτερη θέση της θητείας του στην Α1. Από την στιγμή που συζητήσαμε μαζί του και είδαμε ότι έχουμε κοινή φιλοσοφία, δεν ήταν δύσκολο να φθάσουμε σε συμφωνία μαζί του. Είμαστε βέβαιοι πως και τη νέα περίοδο ο Ίκαρος Χαλκίδας υπό την καθοδήγηση του, θα παρουσιάσει καλό πρόσωπο και θα κάνει περήφανο τον κόσμο της Χαλκίδας που θα έχει την ευκαιρία να δει παιχνίδια του πολύ ανταγωνιστικού και σκληρού πρωταθλήματος της Α1 στο κλειστό της Κανήθου»".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software