"Χωρίς το άγχος του αποτελέσματος"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

koukouzelis_120 Διανύοντας τον δέκατο πέμπτο χρόνο συνεργασίας του με τον ΑΟΝΑ, ο Διονύσης Κουκουζέλης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του συλλόγου. Ο νεαρός τεχνικός της γυναικείας ομάδας μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τους λόγους που απολαμβάνει τη συνεργασία του με την Αργυρούπολη, τους στόχους που θέτει και δεν εξαρτώνται από το αποτέλεσμα αλλά και για το επίπεδο της Α’ ΕΣΚΑΝΑ στην οποία συμμετέχει η ομάδα του.

Διανύοντας τον δέκατο πέμπτο χρόνο συνεργασίας του με τον ΑΟΝΑ, ο Διονύσης Κουκουζέλης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του συλλόγου. Ο νεαρός τεχνικός της γυναικείας ομάδας μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τους λόγους που απολαμβάνει τη συνεργασία του με την Αργυρούπολη, τους στόχους που θέτει και δεν εξαρτώνται από το αποτέλεσμα αλλά και για το επίπεδο της Α’ ΕΣΚΑΝΑ στην οποία συμμετέχει η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για την δέκατη πέμπτη συνεχόμενη σεζόν της συνεργασίας του με την Αργυρούπολη «Το να δουλεύεις σε ένα σύλλογο σαν τον ΑΟΝΑ αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για κάθε προπονητή που θέλει να δημιουργήσει την δική του ταυτότητα. Εδώ βασικός στόχος και προτεραιότητα μας είναι η βελτίωση των παιδιών δίχως το άγχος του αποτελέσματος κάτι που μας λύνει τα χεριά όσο αφορά τις τακτικές και μεθόδους που χρησιμοποιούμε. Θέλουμε να έχουμε μια αγωνιστική φιλοσοφία που να μας χαρακτηρίζει σαν σύλλογο και πάνω σε αυτή την γραμμή δουλεύουμε όλοι οι προπονητές βάζοντας βεβαία και ο καθένας την προσωπική του πινελιά με γνώμονα πάντα και τις εξελίξεις στο χώρο του αθλήματος. Με βάση όλα τα παραπάνω για μένα ο σύλλογος αποτελεί εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας και δικαιολογεί απόλυτα το χρονικό διάστημα που βρίσκομαι εδώ».

Για την πορεία της προετοιμασίας

«Η προετοιμασία στα γυναικεία τμήματα που ασχολούμαι προχωρά με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς. Αυτό το γεγονός μας επιτρέπει να είμαστε αρκετά αισιόδοξοι και για την φετινή σεζόν. Παρότι είχαμε αρκετές αποχωρήσεις έμπειρων παικτριών το κενό τους αναπληρώθηκε με κορίτσια από τις υποδομές. Αυτό μας δίνει έξτρα κίνητρο γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός μας στόχος εδώ και πολλά χρόνια. Είναι πολύ θετικό να βλέπεις κορίτσια που αγαπούν και μεγάλωσαν στον σύλλογο να στελεχώνουν τα "μεγάλα" τμήματα και μάλιστα με τέτοια αποτελέσματα».

Για τους στόχους που υπάρχουν στο φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ

«Οι στόχοι μας ποτέ δεν αποτυπώνονται σε αριθμούς, θέσεις και μετάλλια. Πραγματικός στόχος είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε αγώνα, να παρουσιάζουμε μία ομάδα δεμένη, μαχητική, σύγχρονη και κυρίως μία ομάδα που να κερδίζει τον σεβασμό των αντιπάλων ακόμα και στις ήττες. Τώρα εάν όλα αυτά συνδυαστούν και με ωραίο θέαμα τότε η σεζόν θα κριθεί πετυχημένη».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος

«Το επίπεδο της ΕΣΚΑΝΑ παρά τις προσπάθειες των συλλόγων παραμένει σε μέτρια επίπεδα, αλλά κακά τα ψέματα και η γενικότερη κατάσταση της χώρας δεν βοηθά ιδιαίτερα. Είχα μιλήσει και πέρσι για την ανάγκη να αρπάξουμε την ευκαιρία που μας δίνετε και να αξιοποιήσουμε τις υποδομές αν θέλουμε να δούμε βελτίωση μακροπρόθεσμα. Κάτι τέτοιο απαιτεί συστράτευση όλων των υγιώς σκεπτόμενων συλλόγων της Ένωσης και γιατί όχι και της Ομοσπονδίας. Οι μικρές εθνικές ομάδες είναι αποτέλεσμα της δουλειάς μας και η πορεία τους θα πρέπει να προβληματίσει όλους όσους ασχολούμαστε με το γυναικείο μπάσκετ. Η κατάσταση είναι αναστρέψιμη αλλά απαιτεί δέσμευση όλων και κοινή γραμμή πλεύσης».

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software