Ο Καμαράκης στον Ερμή

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
kamarakis Μετά την παραίτηση του Τάκη Ξουρίδα ο Ερμής Λαγκαδά βρισκόταν σε αναζήτηση προπονητή, όμως πλέον βρίσκεται τον νέο του κόουτς στο πρόσωπο του Στάθη Καμαράκη. Ο έμπειρος τεχνικός αναλαμβάνει τους "πράσινους" που αγωνίζονται στην Α2 ανδρών. kamarakis Μετά την παραίτηση του Τάκη Ξουρίδα ο Ερμής Λαγκαδά βρισκόταν σε αναζήτηση προπονητή, όμως πλέον βρίσκεται τον νέο του κόουτς στο πρόσωπο του Στάθη Καμαράκη. Ο έμπειρος τεχνικός αναλαμβάνει τους "πράσινους" που αγωνίζονται στην Α2 ανδρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερμής Λαγκαδά:
"Ο ΜΑΣ Ερμής Λαγκαδά καλωσορίζει στην οικογένεια του τον Στάθη Καμαράκη ο οποίος είναι από σήμερα ο νέος προπονητής του συλλόγου.
Πρόκειται για ένα προπονητή με πολλές επιτυχίες σε ομάδες της Βορείου Ελλάδος και με μεγάλη εμπειρία στα δρώμενα της Α2. Άμεσος συνεργάτης του Στάθη Καμαράκη παραμένει ο Δημήτρης Γεροφώτης με τον οποίο άλλωστε τους συνδέει χρόνια φιλία και αλληλοεκτίμηση.
Ο νέος κόουτς εγκαταστάθηκε από σήμερα στον Λαγκαδά και έκανε ήδη την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες. Από αύριο θα ξεκινήσει και η προετοιμασία (με διπλές προπονήσεις) για το εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Αγία Παρασκευή από το οποίο σίγουρα θα απουσιάσει ο Ιωακειμίδης ενώ γίνεται αγώνας δρόμου για να μπορέσει να προλάβει ο Σιγκούνας
".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software