“Υπάρχει πρόοδος”

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

liogas Ο Ηλυσιακός πήρε σπουδαία νίκη επί του Κολοσσού και πλέον βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος και την μάχη που δίνει για την παραμονή. Ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων”, Δημήτρης Λιόγας, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει κόντρα στους Ροδίτες αλλά και για το πρωτάθλημα που παραμένει υψηλού επιπέδου.

Ο Ηλυσιακός πήρε σπουδαία νίκη επί του Κολοσσού και πλέον βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος και την μάχη που δίνει για την παραμονή. Ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων”, Δημήτρης Λιόγας, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει κόντρα στους Ροδίτες αλλά και για το πρωτάθλημα που παραμένει υψηλού επιπέδου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη επί του Κολοσσού

“Το δύσκολο που έπρεπε να διαχειριστούμε είναι ότι είχαμε καιρό να κερδίσουμε κι αυτό πάντα δυσκολεύει ψυχολογικά τις καταστάσεις. Είναι δύσκολο όταν πρέπει να κερδίσεις κι αρχίζεις από τις ήττες να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου. Έπρεπε να αποδείξουμε αυτό που λέγαμε και πιστεύαμε ότι δηλαδή βελτιωνόμαστε κι ότι υπάρχει πρόοδος. Είχαμε απέναντι μας μία ομάδα καλά διαβασμένη και στημένη, όμως στο συγκεκριμένο ματς η απόδοση μας ήταν εξαιρετική”.

Για τη μάχη παραμονής που δίνει ο Ηλυσιακός

“Με βάση τα αποτελέσματα θα γίνει μάχη μέχρι τέλους με πολλές ομάδες να διεκδικούν την παραμονή τους. Ακόμα είναι νωρίς, καθώς οι ομάδες μπορούν να αλλάζουν παίκτες και κατ' επέκταση εικόνα. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει μάχη. Φυσικά θα παίξουν ρόλο και οικονομικοί παράγοντες, καθώς θα έχει προβάδισμα όποιος αντέξει μέχρι τέλους”.

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος

“Η Α1 είναι πάντα το κορυφαίο πρωτάθλημα. Γενικά υπάρχει μία τάση υπερεκτίμησης του παρελθόντος. Οι ξένοι δεν είναι τα μεγάλα ονόματα του παρελθόντος, όμως πολλά από τα παιχνίδια κρίνονται με βάση ποια ομάδα βρίσκεται σε καλύτερη ημέρα. Παλαιότερα έχουμε δει πιο ποιοτικά πρωταθλήματα, όμως ας μην ξεχνάμε ότι ήταν και πιο ακριβά. Για τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν το πρωτάθλημα είναι εξαιρετικό μέχρι στιγμής. Αγωνιστικά αν εξαιρέσουμε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό όλοι είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικοί και κάθε εβδομάδα γίνονται σκληρά παιχνίδια. Η κρίση έχει γεννήσει πολλές ομάδες που είναι στο ίδιο επίπεδο”.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software